Yardım OLED Monitör Önerisi

Kongur

80+
Reaksiyon skoru
1
30bin tl bandına oled monitör arıyorum öneride bulunur musunuz

Bugğn incehesapta indirimde oled 240 hz mınitör indirime girecek hangisi bilmiyorum ana bir bak

Bende bu modeli düşünüyodum ama yine başka birilerine danışayım dedim çok konuya hakim değilim sağolasın reis

AQWMG fiyatına 3. nesil QD-OLED, hmm. Lütfen gereksiz veya yanlış bilgi vermeyelim.
soyledigin monitor beyaz renkmi? nesil farki marketing oldugu kac kere belirtildi ama sen burada internet polisligi yapabilirsin. forumlarda net bir sekilde asus monitor reklami yapiliyor sende parali reklamcilarin isini ucretsize devam ettirmissin ;D

Yok, marketing arkadaş çözmüş işi.🐱🐱🐱
tech gruplarinda gereksiz tavsiye veren kardes ne desemki sana. kendi kendine yeterlililgi olduguna kanaat kilip bana ciddi cevap vermek yerine ironi yapmaya calismissin. genc yasinda yaptigin gulunc hareket. daha dun acilmis hesap, yeni ekran karti ciktiginda umm aslinda bu model %1 fps fark yaratiyor diyede yorum yapan kisiden ne fark var dediginin? 4rd gen gelisimlerini yapay zekaya bulda diz bari ;D

tech gruplarinda gereksiz tavsiye veren kardes ne desemki sana. kendi kendine yeterlililgi olduguna kanaat kilip bana ciddi cevap vermek yerine ironi yapmaya calismissin. genc yasinda yaptigin gulunc hareket. daha dun acilmis hesap, yeni ekran karti ciktiginda umm aslinda bu model %1 fps fark yaratiyor diyede yorum yapan kisiden ne fark var dediginin? 4rd gen gelisimlerini yapay zekaya bulda diz bari ;D
Profilimi incelemek yerine keşke biraz araştırma yapsan, minik zeka küpüm.

Profilimi incelemek yerine keşke biraz araştırma yapsan, minik zeka küpüm.
sende aynisini yapiyormussun onu ne yapicaz. keske eline ayna alip kenine bakabilsen ve yazdiklarimi okuyup medeni sekilde cevap verebilecek yas ve zekaya sahip olsan. soyledigime net cevap vermek yerine bana kisisel saldiri yapmayi tercih etmissin ;D gulunc bir gencsin

Geri