AQWMG alabilirsiniz hocam, cashback ile 27K’ya geliyor.30bin tl bandına oled monitör arıyorum öneride bulunur musunuz
Bugğn incehesapta indirimde oled 240 hz mınitör indirime girecek hangisi bilmiyorum ana bir bak
AQWMG fiyatına 3. nesil QD-OLED, hmm. Lütfen gereksiz veya yanlış bilgi vermeyelim.272QPW
soyledigin monitor beyaz renkmi? nesil farki marketing oldugu kac kere belirtildi ama sen burada internet polisligi yapabilirsin. forumlarda net bir sekilde asus monitor reklami yapiliyor sende parali reklamcilarin isini ucretsize devam ettirmissin ;DAQWMG fiyatına 3. nesil QD-OLED, hmm. Lütfen gereksiz veya yanlış bilgi vermeyelim.
Hmm, marketing ha. Beyaz renk çok önemli ha, hmmmm.soyledigin monitor beyaz renkmi? nesil farki marketing oldugu kac kere belirtildi ama sen burada internet polisligi yapabilirsin. forumlarda net bir sekilde asus monitor reklami yapiliyor sende parali reklamcilarin isini ucretsize devam ettirmissin ;D
nesil farkının neyi marketingmişsoyledigin monitor beyaz renkmi? nesil farki marketing oldugu kac kere belirtildi ama sen burada internet polisligi yapabilirsin. forumlarda net bir sekilde asus monitor reklami yapiliyor sende parali reklamcilarin isini ucretsize devam ettirmissin ;D
Yok, marketing arkadaş çözmüş işi.nesil farkının neyi marketingmiş
tech gruplarinda gereksiz tavsiye veren kardes ne desemki sana. kendi kendine yeterlililgi olduguna kanaat kilip bana ciddi cevap vermek yerine ironi yapmaya calismissin. genc yasinda yaptigin gulunc hareket. daha dun acilmis hesap, yeni ekran karti ciktiginda umm aslinda bu model %1 fps fark yaratiyor diyede yorum yapan kisiden ne fark var dediginin? 4rd gen gelisimlerini yapay zekaya bulda diz bari ;DYok, marketing arkadaş çözmüş işi.![]()
Profilimi incelemek yerine keşke biraz araştırma yapsan, minik zeka küpüm.tech gruplarinda gereksiz tavsiye veren kardes ne desemki sana. kendi kendine yeterlililgi olduguna kanaat kilip bana ciddi cevap vermek yerine ironi yapmaya calismissin. genc yasinda yaptigin gulunc hareket. daha dun acilmis hesap, yeni ekran karti ciktiginda umm aslinda bu model %1 fps fark yaratiyor diyede yorum yapan kisiden ne fark var dediginin? 4rd gen gelisimlerini yapay zekaya bulda diz bari ;D
sende aynisini yapiyormussun onu ne yapicaz. keske eline ayna alip kenine bakabilsen ve yazdiklarimi okuyup medeni sekilde cevap verebilecek yas ve zekaya sahip olsan. soyledigime net cevap vermek yerine bana kisisel saldiri yapmayi tercih etmissin ;D gulunc bir gencsinProfilimi incelemek yerine keşke biraz araştırma yapsan, minik zeka küpüm.