West Nutrition Whey Protein Tozu 540 gr 18 Servis Karpuz & Limon Aromalı - Fiyatı, Yorumları
Whey Protein Tozu 540 gr 18 Servis Karpuz & Limon Aromalı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
500 tl iyimişbundan almayı düşünüyorum indirimle 500 küsüre geliyor bu marka iyi mi? alınır mı?![]()
West Nutrition Whey Protein Tozu 540 gr 18 Servis Karpuz & Limon Aromalı - Fiyatı, Yorumları
Whey Protein Tozu 540 gr 18 Servis Karpuz & Limon Aromalı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
indirim bitmesine 8 dk kaldı alıyımmı sence emin olamadım yada wascpo protein bar alıcam500 tl iyimiş
ben bunu aldım 4.2kg 4k'ya aldım, sadece tadı şekerli geldi bana
![]()
SSN Double Command Pack - 4.2 kg Whey Protein
SSN Command Power StackSSN Double Command Pack – 4.2 kg Whey ProteinSSN Double Command Pack, yüksek protein alımı ile maksimum kas gelişimi hedefleyen sporcular için oluşturulmuş profesyonel bir whey protein paketidir.Bu set, 2 adet Command Quadro Whey 2100 g içeriği ile toplamda 4.2 kg yüksek kalitwww.ssnsports.com.tr
Bence alınır, sitesinde pahalı diye kimse tercih etmiyor başka markalara yöneliyor, pahalı olsa alınmazdı ama bu fiyata alınır.indirim bitmesine 8 dk kaldı alıyımmı sence emin olamadım yada wascpo protein bar alıcam