131 Fonun Tasfiye Planı Belirlendi !

Şimdi anlamadım. Burdaki fonları alanlara bozmak istemeseler sahip şuanki piyasasından bozulup paraları mı verilecek?

Sebep nedir

Şimdi anlamadım. Burdaki fonları alanlara bozmak istemeseler sahip şuanki piyasasından bozulup paraları mı verilecek?

Sebep nedir
fonların içinde ki hisseler piyasa da satılacak, elde edilen nakit fona para yatırmış insanlara paylaştıracak. Kısa ve öz olarak bu.

Sebep nedir
Yatırımcı para istiyor fonda para yok yoğun hisse var. (Temerrüte düşmüş) Bu hisseler satılıp nakite çevrilmeli ancak bunu bilen kurum ve yatırımcı hisselerini satıyor çünkü fonların satacağını biliyor. Sonuç tahtalar hacimsiz taban açıyor (Şişirilmiş hisseli fonlar için geçerli)

Son düzenleme:
Yüzde 60 sağlam idi en kotu yüzde 25 eksik verirler diye düşünüyorum durum o kadar da vahim değil tly vb sahipleri için durum daha kötü maalesef hisseler hacimsiz taban ile düşüyor

Ancak nakitte olanlar şunu unutmasın herkes malını dolar bazlı dipten satıyor, yurtdışı yatırımcının istediği oldu ve akbabalar çökertildi artık onlar da yeşil ışık yakmaya başlayabilir, herkes borsadan nefret etti, seçim yaklaşıyor bence bir ralli patlayabilir şuan mal alınmaz ancak durulmaya geldiği gibi aklımda 2 3 hisse var onları alır beklerim yatırım tavsiyesi değildir
Kimse kimsenin parasını eksik vermez

Kimse kimsenin parasını eksik vermez
Verebilir maalesef risk seviyesi 2 ancak ppf de 13,30 öncesi satanlarda çok sorun görmüyorum ondan sonra satanlarda da iş Teraya kalıyor. Tera parayı öderse (borcu) muhtemelen tasfiyeden de parayı eksiksiz alırsınız tabii tp2 için konuşuyorum
1000009388.webp

Son düzenleme:
Ben 15inde haftasonu sat vermiştim. 16 sabahı iptal ettim ben iptal ettikten 30 dk sonra devre kesici uygulandu
Hocam yalnız 15'i salı değil mi? Nasıl 16'si iptal ettiniz.
Daha net açıklar mısınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Verebilir maalesef risk seviyesi 2 ancak ppf de 13,30 öncesi satanlarda çok sorun görmüyorum ondan sonra satanlarda da iş Teraya kalıyor. Tera Pusula gibi sözünün eri olursa tasfiyeden de parayı eksiksiz alırsınız tabii tp2 için konuşuyorum
Yüzde 50 si sağlam 50 si repo para nasıl tazminat kimse bilmiyor. Belki de fona girdi para.
Dediğim gibi ilk gün satanlar bence yüzde 50 değil yüzde 30 civarı.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yüzde 50 si sağlam 50 si repo para nasıl tazminat kimse bilmiyor. Belki de fona girdi para.
Dediğim gibi ilk gün satanlar bence yüzde 50 değil yüzde 30 civarı.
Yukarıda attım yüzde 25 destek reposu var
İlk günden yüzde 30 satan olduğunu düşünmüyorum daha da azdır millet işte vb oluyor üstüne Tera daha önceden -8 açıp akşamına düzelten bir kurum bunu bekleyip satmayan da vardır

Son düzenleme:
Haftasonu bi kısmına satış vermiştim, 15inde bir kısmına daha satış verdim. Sonra devre kesici sabahı satışları iptal ettim. Benim iptal etmemden sonra devre kesici geldi

Haftasonu bi kısmına satış vermiştim, 15inde bir kısmına daha satış verdim. Sonra devre kesici sabahı satışları iptal ettim. Benim iptal etmemden sonra devre kesici geldi
Haftasonunu aldin yani.
Ne kadar içerdesin?

İkisine de iptal verdim. 2m para var. Yağızın attığı şeye dehşet bozuldum bu arada
Benim en kötü beklentim yüzde 25 zarar yazsa da üzülmemek lazım hisse yoğun fona atsan 2m 200k olarak eline kalacaktı belki
Benim fonda param yok ama tp2 de o kadar karamsar düşünmüyorum sadece çok çok iyi konuşup da boş yere umut vermek istemiyorum bu tasfiyeye kalanlar için benim aklımdaki en kötü senaryo yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,477
Üyeler
203,473
Son üye
KEREMOĞLU05
Geri