buraksyhn1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 164
vodafone zmaanında vermişti hocamnasıl ücretsiz kullanıyordunuz hocam?
vodafone zmaanında vermişti hocamnasıl ücretsiz kullanıyordunuz hocam?
bu ekran nerde hocam nasıl ulaşabiliriz bu sayfayaYemeksepetinden aldığımız hepsiburada premium kodunu hb de nereye giriyoruz?
Edit: buldum ama aktif premium üyeleri yararlanamıyormuş
Alıntıyı görüntüle
Yönlendirdiği link buymuş telefondan copy paste dene, yine Google Play'e atıyorsa bilmiyorum.Dostlar hepsiburada uygulamasında yproya katıl butonuna tıklıyorum ama yemeksepeti uygulamasına değilde PlayStore'ye yönlendiriyor hepsiburada destek kaydı açtım çözemediler. Bu sorunu yaşayıp çözen varmı ?
https://utsh.adj.st/?s=sub&page=partnership&partner_id=hepsiburada&adj_t=21i35mdu_21sbckof&adj_campaign=other_other_mix_eat_ma_YS_TR_Hepsiburadakod duruyorsa verebilir misiniz hocam?Yemeksepetinden aldığımız hepsiburada premium kodunu hb de nereye giriyoruz?
Edit: buldum ama aktif premium üyeleri yararlanamıyormuş
Alıntıyı görüntüle
Evet o şekilde yapıyorum katıl butonuna basıyorum kopyaladığım kodu yazıyorum yine de bu hatayı veriyor.HB üzerinden gideceksin kod girme ekranına.
600e300 indirim verip 300tlyide 150yemi düşürüyor yani şimdiHB üzerinden gideceksin kod girme ekranına.
Bende de aynı diyor sanırım bitti kampanyaKod hakkın tükendi diyor geçmiş kodlarda da yok