Oyunun dosyalarına müdahale etmek online oyunlarda yasak çünkü, hile koruma yazılımı algılar ve ban yersin.Online oyunlarda kullanmamamız gerekmesinin sebebi nedir? kullanabilsek kusursuz bir haber olurdu.
valla ben kullandım bir el şimdi ban yemem inşallahOyunun dosyalarına müdahale etmek online oyunlarda yasak çünkü, hile koruma yazılımı algılar ve ban yersin.
hem ban sebebi olabilir hemde gecikmeyi arttırdığı için oyunun tadı kaçabilir, online için diyorumOnline oyunlarda kullanmamamız gerekmesinin sebebi nedir? kullanabilsek kusursuz bir haber olurdu.
Yapma yanarızvalla ben kullandım bir el şimdi ban yemem inşallahbu arada baya iyi oldu Bodycamde
gecikme nasıldı? oynanabilirmi?valla ben kullandım bir el şimdi ban yemem inşallahbu arada baya iyi oldu Bodycamde
valla öyle bir gecikme hissetmedim bodycam cs valo tarzı olmadığı için tam çokta etki etmemiştirgecikme nasıldı? oynanabilirmi?
valla birden kaldırırlar diye projeyi forkladım. umarım nvidia kapıma asker göndermez.
büyük nimet. laptop 4060 last of us da istediğim performansı vermiyordu, yeniden deneyecegim.normalde bu sistemle orta ayarda 60fps zor alıyordum mesela ayarları fulledim oyunun grafikler zaten gerçek gibi 100fps falan akıcı oynadım yine
hikayeli oyunda uçuruyor zaten benim spiderman 60dan 240 a falan çıktıbüyük nimet. laptop 4060 last of us da istediğim performansı vermiyordu, yeniden deneyecegim.