Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

Online oyunlarda kullanmamamız gerekmesinin sebebi nedir? kullanabilsek kusursuz bir haber olurdu.

Online oyunlarda kullanmamamız gerekmesinin sebebi nedir? kullanabilsek kusursuz bir haber olurdu.
Oyunun dosyalarına müdahale etmek online oyunlarda yasak çünkü, hile koruma yazılımı algılar ve ban yersin.

Oyunun dosyalarına müdahale etmek online oyunlarda yasak çünkü, hile koruma yazılımı algılar ve ban yersin.
valla ben kullandım bir el şimdi ban yemem inşallah :D bu arada baya iyi oldu Bodycamde

hem ban sebebi olabilir hemde gecikmeyi arttırdığı için oyunun tadı kaçabilir, online için diyorum

valla birden kaldırırlar diye projeyi forkladım. umarım nvidia kapıma asker göndermez.

normalde bu sistemle orta ayarda 60fps zor alıyordum mesela ayarları fulledim oyunun grafikler zaten gerçek gibi 100fps falan akıcı oynadım yine
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben gta 6 için yeni sisteme geçerim diyordum da böyle olursa gta 6 da oynarım valla

normalde bu sistemle orta ayarda 60fps zor alıyordum mesela ayarları fulledim oyunun grafikler zaten gerçek gibi 100fps falan akıcı oynadım yine
büyük nimet. laptop 4060 last of us da istediğim performansı vermiyordu, yeniden deneyecegim.

büyük nimet. laptop 4060 last of us da istediğim performansı vermiyordu, yeniden deneyecegim.
hikayeli oyunda uçuruyor zaten benim spiderman 60dan 240 a falan çıktı

forza 5 de 3070 4K high grafikte 90fps den 120 ye çıktı

Son düzenleme:
Geri