Rehber Iron Psu Tier List & Database Artık Site Olarak Yayında: İronscalelabs.Com

hocam emeğinize sağlık güzel olmuş.

kendi psu mu bulamadım :')

hocam emeğinize sağlık güzel olmuş.

kendi psu mu bulamadım :')

Artık var.

Son düzenleme:
bu psu için 6+2 pin kablosu 2 tane var yazmışsın
sitesinde 3 yazıyor
bir de b+ değildir bence hakkı, a- var gibi. işin ehli değilim ama neden b+ merak ettim.
bir de sitesindeki fotoğrafta 8 pin soketi sayısı 5 tane gözüküyor senin koyduğun fotoda 4 var, başka bir kaynaktan aldın sanırım

Son düzenleme:
bu psu için 6+2 pin kablosu 2 tane var yazmışsın
sitesinde 3 yazıyor
bir de b+ değildir bence hakkı, a- var gibi. işin ehli değilim ama neden b+ merak ettim.
bir de sitesindeki fotoğrafta 8 pin soketi sayısı 5 tane gözüküyor senin koyduğun fotoda 4 var, başka bir kaynaktan aldın sanırım
Orası komple yanlışmış. 750W'ın bilgileri resimleri 850W'a gitmiş hep. Düzelttim şimdi.

Benim Tier verme kurallarımda Bulk kapasitör japon değilse A tier vermiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: nsfw
xpg core reactor 2 de ekleyin hocam size zahmet
Core Reactor II olduğundan VE serisinden ekledim.

Son düzenleme:
İron değerlendirmeleri yeni eklendi sanırım geçen baktığımda yoktu elinize sağlık. NZXT C Gold ATX kablo kalınlığı umarım düşündüğüm kadar zorlamaz , ekran kartım büyük sleve kablo kılıf takınca cama doğru zorluyordu

Son düzenleme:
İron değerlendirmeleri yeni eklendi sanırım geçen baktığımda yoktu elinize sağlık. NZXT C Gold ATX kablo kalınlığı umarım düşündüğüm kadar zorlamaz , ekran kartım büyük sleve kablo kılıf takınca cama doğru zorluyordu
Onlar her zaman vardı hocam. Sadece belirli modeller eklenmediğinden boştu o kısımlar.

Kablo konusunda herkes bükmede zorlanıyordu. Ek sleeve kablo takacasanız pek sorun olacağını zannetmiyorum.

Hocam bu 2 PSU'ya tahmini bir tier versen hangi tier olur?

İkiside var.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: nsfw
İkiside var.

Niye tier düşürüldü hocam? İlkini anladımda ikinci düz A seviyesi idi.

Yaklaşık birkaç aydır uğraştığım IRON PSU Tier List’i sonunda ayrı bir siteye taşıdım.

Şu an veritabanında 200’den fazla güç kaynağı var. Sadece Tier vermek yerine mümkün olduğunca platform, OEM, topoloji, MOSFET/kontrolcüler, kapasitörler, korumalar, kablolar, fan, ripple-regülasyon, transient, hold-up gibi bulabildiğim verileri de tek yerde toplamaya çalıştım.

IRONScale Labs tarafında kendi yaptığım testler de var. Şu anda sitede sadece Green incelemesi ekli ama diğerleri de sonradan gelecek. Ana şema hazır olduğu için kalanlarda daha çok fotoğrafları düzenlemem gerekiyor. Şu ana kadar 4 PSU ve 7 telefon adaptörünü; ripple, regülasyon, sıcaklık ve çeşitli yük testleri dahil olmak üzere inceledim. Zamanla kendi testlerimi de artıracağım.

Bir de Alpha PSU Tavsiye Asistanı var ama özellikle belirteyim: şu an bayağı, hem de bayağı beta. Yani satın alma önerisi almak için kullanılmasını asla önermiyorum; daha çok sistemin nasıl çalıştığını denemek için koydum. Fiyatlandırma ve sıralama mantığını çözersem o zaman güvenin.

Site:

Eksik veri, yanlış fotoğraf, yanlış bileşen eşleşmesi veya saçma çalışan bir yer görürseniz yazarsanız sevinirim. Özellikle mobil tarafta farklı cihazlardan geri bildirim işime yarar.​
Lian Li SP Gold V2 750W gelir mi

Geri