Bu Psu 9070xt ile Sorunsuz Çalışır mı?

Shee

80+
Reaksiyon skoru
100
Cooler Master PSU hesaplayıcı 469 Watt hesapladı.

Bu PSU 9070xt için güvenli çalışma sağlar mı? 14400f+ 32GB DDR5 RAM+ 2K 180hz monitör ile kullanılacak. Bütçeyi ekran kartı için ayırdım. PSU değişimine gerek var mı? Elimde şuan bu PSU var.
Cooler Master 750W MWE V3 80+ Bronze Güç Kaynağı - MPE-7501-ACABW

Son düzenleme:

Bu PSU 9070xt için güvenli çalışma sağlar mı? 14400f+ 32GB DDR5 RAM+ 2K 180hz monitör ile kullanılacak. Bütçeyi ekran kartı için ayırdım. PSU değişimine gerek var mı?
9000 serisi diyosun ram ve işlemci + monitöre bakıyorum 2k beslyick ful ayarlarda ki bir de elektrik kesilirse sıkıntı benim sistem bile şuan 450w çekıyor en yüksek ufak tefek eklemerl de yaptım 550

Bu PSU 9070xt için güvenli çalışma sağlar mı? 14400f+ 32GB DDR5 RAM+ 2K 180hz monitör ile kullanılacak. Bütçeyi ekran kartı için ayırdım. PSU değişimine gerek var mı?
Çalışır ama ideali 850 bence, 850w Gold bir psu bakmanızı öneririm A veya en kötü B tier

Aynı psu aynı ekran kartı sadece işlemci olarak r7 5800x3d ve ddr4 32gb ram kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım hiçbir zaman.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shee
Cooler master ı iyi bir fiyata alıyorsanız yeterli gelir watt bakımından. Fakat bazı yerler coolermasterları gereksiz pahalı satıyor onu bilmek lazım.

Ne kadar a alındığı önemli pahalıya geliyorsa başka marka modellerde bakılabilir.

Normalde yeterli olur.

• Beğen
Cooler master ı iyi bir fiyata alıyorsanız yeterli gelir watt bakımından. Fakat bazı yerler coolermasterları gereksiz pahalı satıyor onu bilmek lazım.

Ne kadar a alındığı önemli pahalıya geliyorsa başka marka modellerde bakılabilir.

Normalde yeterli olur.
Almayacağım hocam elimde mevcut.

Bemce minumum 750w gold alman lazım brpnze alma

• Beğen
Aynı psu aynı ekran kartı sadece işlemci olarak r7 5800x3d ve ddr4 32gb ram kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım hiçbir zaman.
V3 mü hocam sizikide ATX 3.1 ile güncellemiş örgü kablolu model.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elektrik kesilirse sıkıntı
Elektrik kesilince derken tam anlayamadım. Anlık güç dalgalanmasından mı bahsediyorsunuz yoksa kesintimi komple?

Son düzenleme:
bende 9070 xt var g8 4k oled monitör takılı 64 gb ram ryzen 7 7800x3d ile kullanıyorum psu 750w lianli gold sorun yaşamadım

V3 mü hocam sizikide ATX 3.1 ile güncellemiş örgü kablolu model.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elektrik kesilince derken tam anlayamadım. Anlık güç dalgalanmasından mı bahsediyorsunuz yoksa kesintimi komple?
Bendeki v1 sanırım versiyonu yazmıyor biraz eski ama aynı model hocam.

Sorunsuz çalışır. İşlemcin çok düşük watt çekiyor. Ama o işlemci ile çok iyi ikili olmaz.

Geri