Intel Arc Pro B70 Türkiye'de Satışta!!!

#ggosmanpaşa#

80+ Silver
Reaksiyon skoru
782
Uzunca bir bakınmanın ardından sonunda bu ekran kartını satan bir yer buldum

Oyun ve ai amaçlı kullanmak için alabilirsiniz

1000019695.webp

Testler ekte mevcuttur

Satın Alma:
ASRock Intel Arc Pro B70 Creator 32GB GDDR6 PCIe 5.0 Ekran Kartı

ASRock Intel Arc Pro B65 Creator 32GB GDDR6 PCIe 5.0 Ekran Kartı

AsRock Creator Intel Arc Pro B60 24GB GDDR6 PCIe 5.0 Ekran Kartı

Not:Ai donanım sitesiyle herhangi bir bağlantımız yoktur bu konu reklam amacıyla açılmamıştır

Ekler

• 1000019695.webp
    1000019695.webp
    51 KB · Hit: 38
Uzunca bir bakınmanın ardından sonunda bu ekran kartını satan bir yer buldum

Oyun ve ai amaçlı kullanmak için alabilirsiniz

Alıntıyı görüntüle

Testler ekte mevcuttur

Satın Alma:
ASRock Intel Arc Pro B70 Creator 32GB GDDR6 PCIe 5.0 Ekran Kartı

ASRock Intel Arc Pro B65 Creator 32GB GDDR6 PCIe 5.0 Ekran Kartı

AsRock Creator Intel Arc Pro B60 24GB GDDR6 PCIe 5.0 Ekran Kartı

Not:Ai donanım sitesiyle herhangi bir bağlantımız yoktur bu konu reklam amacıyla açılmamıştır
fiyatlar türkiye için pahalı intel ekran kartına kimse 100 bin üstü baglamaz daha uygun olmalı yasal satıcılara gelirse fiyatı düşerse bakılıcak ürün

fiyatlar türkiye için pahalı intel ekran kartına kimse 100 bin üstü baglamaz daha uygun olmalı yasal satıcılara gelirse fiyatı düşerse bakılıcak ürün
Fiyatı normal bu arada

Çoğu kişi Amd'den yazılım anlamında Intel'in daha iyi olduğunu savunuyor bence de öyle 120 bin amd'ye vereceğime intel'e veririm diye düşünüyorum

Fiyatı normal bu arada

Çoğu kişi Amd'den yazılım anlamında Intel'in daha iyi olduğunu savunuyor bence de öyle 120 bin amd'ye vereceğime intel'e veririm diye düşünüyorum
hayır sorun şurda evet belek varda güç ve çekirdek olarak neye rakip 24-32 bellek koyup nvdia nin 5060 ına denk bir performans veriyorsa ai da olsa yaramaz çünkü 100 bin tl ye çok fazla alternatifin var 5070ti ve 5080 bunlara direkt örnek

hayır sorun şurda evet belek varda güç ve çekirdek olarak neye rakip 24-32 bellek koyup nvdia nin 5060 ına denk bir performans veriyorsa ai da olsa yaramaz çünkü 100 bin tl ye çok fazla alternatifin var 5070ti ve 5080 bunlara direkt örnek
Çekirdek olarak net bişiy söyleyemiyeceğim teste göre değişiyor o

16 GB vram ile adamakıllı ai yapılmaz birde onlar oyun gpu'su bunlar iş gpu'su

Çekirdek olarak net bişiy söyleyemiyeceğim teste göre değişiyor o

16 GB vram ile adamakıllı ai yapılmaz birde onlar oyun gpu'su bunlar iş gpu'su
onlar ok de diyelim kişi hem iş hem oyun yapacak o zaman bu ürünün belirli bir performansı vermesi lazım çok bir şey beklemesekte internette hiç bir test videosunu ben bulamadım oyunlarda ne verdigini

onlar ok de diyelim kişi hem iş hem oyun yapacak o zaman bu ürünün belirli bir performansı vermesi lazım çok bir şey beklemesekte internette hiç bir test videosunu ben bulamadım oyunlarda ne verdigini
Oyunlarda 5060 ti 16 GB performansı veriyor

oyun+iş için tercih edilmez 5070ti çok daha mantıklı kalıyor evet bellek var ama güç olmadıktan sonra zor
Hocam adamakıllı ai model eğimek için min 64 GB vram lazım

Şimdi sen şöyle düşünüyorsun
75K'ya 2 adet 5070 ti alırım daha iyi

Fakat bu işler öyle yürümüyor
5070 ti alırsan min 4 adet alman lazım
Ve üstüne 35 bin TL'ye özel blower fan yaptırman lazım
Ve anakartın düşük bir modelse değiştirmen lazım
Bu şekilde toplam masraf 340K oluyor

2 adet Intel Arc Pro B70 alırsan eğer 240K tutuyor ve extra masrafa gerek kalmıyor

oyun+iş için tercih edilmez 5070ti çok daha mantıklı kalıyor evet bellek var ama güç olmadıktan sonra zor
Güç olmadıktan sonra zor demişsin iş amaçlı kullanımda oyun performansına göre hareket edilmez hocam

AI kartı bu, baya da taş gibi kart
ona lafımız yok 100 bin tl üstü rakam intelde görünce garibime gidiyor kafa kayıyor 120 bin tl vercegin kartta az biraz güç olsun istersin.

ona lafımız yok 100 bin tl üstü rakam intelde görünce garibime gidiyor kafa kayıyor 120 bin tl vercegin kartta az biraz güç olsun istersin.
Var zaten full oyun olarak bakma bu işe, iş/aı kullanım amaçlı tasarlanmış kartlar bunlar oyun olarak 5060 ti performansı vermesi bile büyük nimet

Geri