Bilgisayar ile Para Kazanabilirmiyim

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,068
SELAMÜN ALEYKÜM
Artık bilgisayarın başına geçip oyun oynamak için hem üşeniyorum ve vaktimi gereksiz,boşa hsrcıyormuşum gibi hissediyorum.bu bilgisayar ile para kazanabilirmiyim güçlüde sistemim bayada para verdim ama aldığımdan bu yana ne kadar oynadım deseniz inanın çok az kullanmışımdır.Bilgisayar böyle kalacağına iş yapabilirmiyim yapay zeka sordum render işi yapabilirsin dedi ama pek bilmiyorum nasıl oluyor bu işler.

Steam üzerinden Trade yapabilirsin
Freelancer yazılım işi de yapabilirsin YZ kullanarak
Yazılım hiç demeyin hocam bilişim bölümünü okudum zar zor bitirdim çok şükür okulu ama hala sorumluluk sınavım var bilişim dersinden bu yüzden diplomam yok 🥲 steam üzerinden trade işini yapmak zaman istermi en fazla akşam bakabilirim anca pc ye.ve render işi nasıl hocam bir bilginiz varmı.

SELAMÜN ALEYKÜM
Artık bilgisayarın başına geçip oyun oynamak için hem üşeniyorum ve vaktimi gereksiz,boşa hsrcıyormuşum gibi hissediyorum.bu bilgisayar ile para kazanabilirmiyim güçlüde sistemim bayada para verdim ama aldığımdan bu yana ne kadar oynadım deseniz inanın çok az kullanmışımdır.Bilgisayar böyle kalacağına iş yapabilirmiyim yapay zeka sordum render işi yapabilirsin dedi ama pek bilmiyorum nasıl oluyor bu işler.
Tasarım, yazılım, ses müzik falan bunlardan yetenekli olduğun biri varsa freelance çalışman en iyisi olur. onun dışında çoğu boş iş yada uzmanlaşmak gereken ciddi meslekler.

Tasarım, yazılım, ses müzik falan bunlardan yetenekli olduğun biri varsa freelance çalışman en iyisi olur. onun dışında çoğu boş iş yada uzmanlaşmak gereken ciddi meslekler.
Hiçbiri yok desek 😅

SELAMÜN ALEYKÜM
Bilgisayarını kiralayabilirsin

Aman hocam öyle şeymi olur 😱
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu render işi ne oluyor tam olarak biliyormusunuz acaba
3d modelleme işi oluyor diye biliyorum bir sürü konu var freelance alanında önemli olan ilgin olan alanı seçmek yoksa en basit işi bile yapamazsın ek iş amaçlı yapacaksan

Yok hocam evde kalsın bilgisayar 😅
Öyle değil yav internetin iyiyse bilgisayarını kiralayıp başkalarının bilgisayarını uzaktan kullanmasını sağlayabilirsin (server kiralama gibi düşün)

Öyle değil yav internetin iyiyse bilgisayarını kiralayıp başkalarının bilgisayarını uzaktan kullanmasını sağlayabilirsin (server kiralama gibi düşün)
Yok hocam ya öyle şey istemem zaten çokta anlamam teknolojiden ama tavsiye için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,902
Üyeler
203,618
Son üye
Can MANA
Geri