Hocam, ben de cevap aradım buna ama bana da pek cevap veren olmadı. Şahsi fikrim, alınır yönünde çünkü görünüş önemli benim için ve kullanım amacına göre de değişir. Ben tasarımını çok beğendiğim için sipariş verdim. Fakat o bütçede Favell Z1 öneriyor herkes ki haklılar da. Birkaç yüz TL daha fazlaya daha kaliteli ve daha uzun ömürlü bir mouse bu. Ben ana ekipman olarak değil yan ekipman laptop da falan kullanıcam bu yüzden görünüşü benim için daha önemli. Bir kaç yüz tl ucuz olması da artısı birazcık.Kaplaması baya iyi gözüktü sizce alayımmı 3311 olması düşündürdü ne dersiniz
oyuncubaykus.com
DüşünülürBence en azından 3315 olması sebebiyle Furycube f1 derim.
![]()
Furycube F1 Kablosuz Gaming Mouse
Ürün Özellikleri Bağlantı Wired, 2.4GHz, BT Yenileme Hızı 1000Hz Sensör PixArt PAW3315 MCU BEKEN 3633 Ağırlık 59gr DPI 16000 DPI'ye kadar Takip Hızı 300IPS/35G Switch Tipi HUANO Optical Micro Switch Switch Ömrü 100 Milyon Clicks Batarya Kapasitesi 300 mAh - 2 Adet Değiştirebilir Batarya Batarya...oyuncubaykus.com
meyergaming.com
Desen olsa guzel ama sanırsam furycube alcamona bakılırsa ben de 700tl daha verilip bunun alınmasını öneririm
![]()
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g]
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu modeller de var
![]()
FGG Madlions M3 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
![]()
FGG Madlions M3 Pro Karbon Fiber Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
cs gibi oyunlar oynuyorsanız arada sapma yapar bu sensörler
fggnin sensörünü bilmiyorum
deseni napcaksınız hocamDesen olsa guzel ama sanırsam furycube alcam