Araç Yıkama Makinesi Önerisi

TYADevo

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba,
Arabamızı yıkarken sürekli kovayla su taşımaktansa basınçlı bir araç yıkama makinesi almayı düşünüyorum.
İçinde hortumu köpük haznesi vb bulunan full paket bir makine almak istiyorum.
Fiyatının hakkını veren fazla pahalı olmayan ürünler önerebilir misiniz?
Auhma Acr-10 ve 7Go 7CW02 modelleri sürekli karşıma çıkıyor ama iyi midir bilemedim.

Hocam ben 7Go kullanıyorum, genel itibari ile memnunum fakat sizin ne beklediğinize de bağlı. Bataryalı bir cihazdan çok fazla bir tazyik bekliyorsanız üzebilir, arabanız çok çok kirli ise bu tazyik ile çokta iyi temizleyemeyebilirsiniz, bu cihazdan alacaksanız size önerim bir ön yıkama köpüğü ve Şarjlı köpük pompası da ediniz, köpük pompası zaten 700/800₺ bir şey. Alacaksanız da elinizi hızlı tutun ben dün kuzenime 1500 küsür bir şeylere 3 taksitli sipariş ettim hepsiburada üzerinden ve gerçekten çok iyi fiyat

Hocam ben 7Go kullanıyorum, genel itibari ile memnunum fakat sizin ne beklediğinize de bağlı. Bataryalı bir cihazdan çok fazla bir tazyik bekliyorsanız üzebilir, arabanız çok çok kirli ise bu tazyik ile çokta iyi temizleyemeyebilirsiniz, bu cihazdan alacaksanız size önerim bir ön yıkama köpüğü ve Şarjlı köpük pompası da ediniz, köpük pompası zaten 700/800₺ bir şey. Alacaksanız da elinizi hızlı tutun ben dün kuzenime 1500 küsür bir şeylere 3 taksitli sipariş ettim hepsiburada üzerinden ve gerçekten çok iyi fiyat
bu yazdığım model mi sizde olan?
köpüğünü sıkıp süngeriyle, teleskopik mikrofiber fırçayla iyice temizledikten sonra aynı şekil bu makineyle durulamasını yapmayı düşünüyordum

bu yazdığım model mi sizde olan?
köpüğünü sıkıp süngeriyle, teleskopik mikrofiber fırçayla iyice temizledikten sonra aynı şekil bu makineyle durulamasını yapmayı düşünüyordum
Hocam bildiğim kadarıyla zaten tek modeli var, dediğiniz işlevi fazlası ile görüyor

Köpük işi bu makineyle olmuyor hazneleri çok küçük. İlla köpük yapacaksan şarjlı yerine bence pompalı al.
Yıkaması kolay oluyor ama önden bunla bir durulama lazım köpük kirli arabaya atılmaz çizilebilir. Çok köpük atarsan en az 4 kova su lazım arıtmak için basınç az.
Bende assur markasının var 3 kova su ile her hafta yıkıyorum. Sünger bile pek sürmedim. Durulama için iyi bir bez al çizmesin güzel su emsin yeterli.
Köpük içinde pompalılardan aldım ama ilk geldiğinde kullandım bir daha üşendim kullanmadım zaten hiç gerekte duymadım.
Benim içinden ufak bir tazyik hortumu çıktı aşırı basınçlı atıyor. Her markada yok sanırım o uç. Çamurluklarda gram kir bırakmıyor.
Bendekinin linkini attım ama fiyatı çok pahalı. Sanırım bataryası yüzünden çünkü 1 bataryayla 3 araba yıkadım hala bitmemişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,289
Üyeler
203,779
Son üye
ckr-ahmet
Geri