shyNNN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,314
Direk aldım kaplan hızlı biter demiş nasıl ürün iyi mi? ve fiyat avantajı varmı gerçekten yoksa fake indirimmi biliyormusun
Eyvallah çektik
İptalmi etsem indirim var diye çektimİndirim yok ki? Hep bu fiyattan gördüm hatta kodla 1 ay önce 950 falan düşüyordu indirim kanallarında çok gördüm
Ek olarak diş etlerinin anasını ağlatıyor tamam temizliyor fakat ama dikkatli kullanmak lazım (hepsi aynı bunun için demiyorum)
Bana göre kişi kendine uygun başlık seçmeli bende cross action var diş eti kanaması sorunum yok macun olarak sensodyne onarım ve koruma kullanıyorum yıllardırİndirim yok ki? Hep bu fiyattan gördüm hatta kodla 1 ay önce 950 falan düşüyordu indirim kanallarında çok gördüm
Ek olarak diş etlerinin anasını ağlatıyor tamam temizliyor fakat ama dikkatli kullanmak lazım (hepsi aynı bunun için demiyorum)
çok hızlı tükendiDirek aldım kaplan hızlı biter demiş nasıl ürün iyi mi? ve fiyat avantajı varmı gerçekten yoksa fake indirimmi biliyormusun
Halen devam ediyorbitti bile, bence baya uygun fiyatı en son ağustosun sonunda düşmüş bu fiyatlawra
sepete ekle deyince tedarik edilemiyor diyor hocamçok hızlı tükendifiyatına göre performansı güzel ihtiyacınız varsa alın
Halen devam ediyor
Güzel macun oral b onarım olabilir, bol yumusak kıllı fırça, ağız calkalama suyu en iyi üçlü. Gece 12 de bir sesi var adamın dis fırlalayası gelmez.Bana göre kişi kendine uygun başlık seçmeli bende cross action var diş eti kanaması sorunum yok macun olarak sensodyne onarım ve koruma kullanıyorum yıllardır