🔥İndirim 1019 TL - Oral-B D103 Vitality Pro Cross Action Şarjlı Diş Fırçası - Siyah

shyNNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,314
Satıcı VATAN BİLGİSAYAR

110001843263173.webp

İndirim yok ki? Hep bu fiyattan gördüm hatta kodla 1 ay önce 950 falan düşüyordu indirim kanallarında çok gördüm

Ek olarak diş etlerinin anasını ağlatıyor tamam temizliyor fakat ama dikkatli kullanmak lazım (hepsi aynı bunun için demiyorum)

İndirim yok ki? Hep bu fiyattan gördüm hatta kodla 1 ay önce 950 falan düşüyordu indirim kanallarında çok gördüm

Ek olarak diş etlerinin anasını ağlatıyor tamam temizliyor fakat ama dikkatli kullanmak lazım (hepsi aynı bunun için demiyorum)
İptalmi etsem indirim var diye çektim

Çok bir avantaj yok ama ihtiyaç var ise tavsiye ederim klasik fırçaya göre çok etkili ve rahat

Bende gaza gelip aldım da kontrol edince çok indirim olmadığını fark ettim. Düzgün bi kupon çıkmadığı sürece kurtarmaz gibi

Bana göre kişi kendine uygun başlık seçmeli bende cross action var diş eti kanaması sorunum yok macun olarak sensodyne onarım ve koruma kullanıyorum yıllardır

bitti bile, bence baya uygun fiyatı en son ağustosun sonunda düşmüş bu fiyatlawra

Bana göre kişi kendine uygun başlık seçmeli bende cross action var diş eti kanaması sorunum yok macun olarak sensodyne onarım ve koruma kullanıyorum yıllardır
Güzel macun oral b onarım olabilir, bol yumusak kıllı fırça, ağız calkalama suyu en iyi üçlü. Gece 12 de bir sesi var adamın dis fırlalayası gelmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,940
Üyeler
203,627
Son üye
etibar
Geri