Çoklu Konu, Spam
Arkadaşlar selam, çok kritik bir eşikteyim ve kafayı yemek üzereyim, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şu an 12. sınıfım eşit ağırlıktayım ve bu ayın sonuna kadar bölm değiştirme haklkımız var. ama matematik ve fen temelim maalesef sıfıra yakın, bayağı eksiğim var. Buna rağmen hedefim kesinlikle tıp fakültesi kazanmak. Önümde iki seçenek var ve hangisini seçeceğimi şaşırdım. İlk yol direkt riski alıp okulda sayısala geçmek ve fen derslerini hocalarla birlikte sıfırdan okulda götürmeye çalışmak. Ama bu sefer de fen notlarım düşük gelir ve OBP'm çakılır diye çok korkuyorum. İkinci yol ise okulda EA devam edip yazılıları yüksek tutarak OBP'yi sağlama almak, sayısal derslere ve fene ise tamamen evde YouTube'dan veya dershaneden sıfırdan kendim asılmak.Tıp için AYT fenin ne kadar şart olduğunu biliyorum ama temelim bu kadar zayıfken okulda sayısala geçip riske girmek mi mantıklı, yoksa EA kalıp evde kendim kasmak mı? Benim durumumda olan, sonradan sayısala geçen abilerim, ablalarım varsa ne olur bir yol gösterin, şimdiden çok teşekkür ederim.