❌İndirim Bitti! 1019 TL - Oral-B D103 Vitality Pro Cross Action Şarjlı Diş Fırçası - Siyah

Çektik bir tane ama kargoya 1 hafta sonra verilecek diye yazıyor. Şakadır umarım.

aldıkta teslimat 30 eylül diyor :(

d103 serisini bilmem ama bende io serisi var hayatımda kullandığım en iyi şeylerden biri. sürekli kahve içtiğim için leke oluşuyordu oppalescence macunuyla fırçalıyordum. normal fırçayla çok uğraşıyordum elektrikliye geçince lekeler yavaşça çıktı. biraz sabırlı olman gerekiyor.

d103 serisini bilmem ama bende io serisi var hayatımda kullandığım en iyi şeylerden biri. sürekli kahve içtiğim için leke oluşuyordu oppalescence macunuyla fırçalıyordum. normal fırçayla çok uğraşıyordum elektrikliye geçince lekeler yavaşça çıktı. biraz sabırlı olman gerekiyor.
İo nun pro ve son nesli hariç kronik arızası var ömrü kısa diyorlar , bende 5 yıldır oral b pro clean modeli var , tek sorunu başlık fiyatları yer yer makineden pahalı oluyor o yüzden konudaki üründen 2 tane aldım birini anneme hediye edicem
1.5 ay önce pazaramadan 800 tl ye almıştım azda olsa yine indirim var alınabilir
1.5 ayda türkiyenin en büyük borsa şirketleri , pusula , tera gibi iflas verdi şu ekonomi de uygun bence , benim terasa 25 bin TL var 6 ay sonra ödeyecekmiş devlet

Yaklaşık 1 yıl olcak güzel cihaz şarjı bitmesinin anlamanın yolu gücü azalıyor belli bir yerden sonra mesela tam şarjda ortanca mod , şarj düşükken en yüksek modun şiddetine eşit gibi bir şey oluyor. Başlık genelde 3 4 ay gidiyor ama 6 ay a kadar zorlanabilir. Adaptörün kablosu baya kısa o sorun olabiliyor 1m falan .

Geri