Şu An En Fiyat/Performans 2k Monitörler Hangileri?

Can MANA

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
B580 ekran kartı bulunan bir sistemim var. Şu anda eksik olan parça sadece monitör. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. FPS türünde oyun oynamıyorum. MOBA, RPG vb. oyunlar oynuyorum.

Kesinlikle monitör alırken IPS panel tercih etmelisin bence, RGB oranına da bak eğer %100 den yüksek veya düşükse fabrika çıkışlı kalibrasyonu veya modu var mı kontrol et, yoksa doğru renkleri elde edemeyebilirsin.

Kesinlikle monitör alırken IPS panel tercih etmelisin bence, RGB oranına da bak eğer %100 den yüksek veya düşükse fabrika çıkışlı kalibrasyonu veya modu var mı kontrol et, yoksa doğru renkleri elde edemeyebilirsin.
Aklında bir model var mı? Kasayı ve ekipmanları dizdim. Açma tuşuna basıp kullanmak için sadece monitör eksik.

AOC ve Gigabyte'ın bu iki modelini önerebilirim. İkisi de 2k ikisi de HDR 10bit destekliyor.
AOC - Fabrika çıkışlı renk kalibrasyonuyla geliyor, Fast IPS panele sahip.
Gigabyte - Daha yüksek Hz'e sahip, SuperSpeed IPS panele sahip ve dandik de olsa işini görebilecek hoparlörü var. Doğru renkler için ayarlardan sRGB moduna geçmen gerekir.

AOC ve Gigabyte'ın bu iki modelini önerebilirim. İkisi de 2k ikisi de HDR 10bit destekliyor.
AOC - Fabrika çıkışlı renk kalibrasyonuyla geliyor, Fast IPS panele sahip.
Gigabyte - Daha yüksek Hz'e sahip, SuperSpeed IPS panele sahip ve dandik de olsa işini görebilecek hoparlörü var. Doğru renkler için ayarlardan sRGB moduna geçmen gerekir.

Harici hoparlör kullanıyorum. Monitörde hoparlör çok kalitesiz olur genellikle zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,010
Üyeler
203,651
Son üye
xiboxmamdre
Geri