Hangi programlar için kullanılcak bilginiz var mı?Bilgisayar programcılığı bölümü için laptop alacam ve pek bilgim yok. Yardımcı olabilirmjsiniz? Bütçem şu anlık tam belli değil 30k da olabilirdi yukarısı da olabilir.
Yok halen söylemediHangi programlar için kullanılcak bilginiz var mı?
Kullanıcağınız programlar Macbook uyumlu mu sorunuzYok halen söylemedi
Katılıyorum ikinci elde m2 air temize çekilebilir uzun sürede götürür hiç kafa ağrıtmadan.Kullanıcağınız programlar Macbook uyumlu mu sorunuz
Eğer uyumlu ise ikinci el Macbook alınız
Hocaya sordum böyle dediKullanıcağınız programlar Macbook uyumlu mu sorunuz
Eğer uyumlu ise ikinci el Macbook alınız
Yani c# konsol uygulamaları visual studio code üzerindende yapılabiliyor ben şahsen öyle yaptım. Hocanıza sorun eğerki illa windows form vb yapacaksa windows zorunlu olacak gibi duruyor. Şayet sadece konsol ile devam edecekse mac bakın. Yazılım mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi olarak bu tavsiyeyi veriyorum. Kendimde Mac kullanıyorum ilk yıldan beri.Hocaya sordum böyle dedi
c# ve vusual studio dedi aynen ama bilmi zorunlu mu değil mi. Eger win olsa ne önerirsiniz?Yani c# konsol uygulamaları visual studio code üzerindende yapılabiliyor ben şahsen öyle yaptım. Hocanıza sorun eğerki illa windows form vb yapacaksa windows zorunlu olacak gibi duruyor. Şayet sadece konsol ile devam edecekse mac bakın. Yazılım mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi olarak bu tavsiyeyi veriyorum. Kendimde Mac kullanıyorum ilk yıldan beri.