Nasıl yapacağımı anlatır mısın? Dombikpanda'nın youtube videosuna koyduğu link ile senin attığın link farklı.https://github.com/bygalacos/OptiSc...tiScaler_v10.0.0-dev_aa0119fc_20260922_020819 bunu indirdim birde nvngx.dll indirdim sadece. Bu arada şuan alan wake 2 de test ettim orda da çok güzel çalışıyor
MFG bu 5000 serisinde reklamı yapılan fps 6x yapan özellikNasıl yapacağımı anlatır mısın? Dombikpanda'nın youtube videosuna koyduğu link ile senin attığın link farklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
DLSS swapper ile farklı bir şey mi bu?
Setupu çalıştırmadım çünkü yok senin attığın linkte neural dosyası olmadığı için ben de indirmedim.setup.windowsu çalıştırdın mı yönetici olarak? Birde cyberpunkta dosyaları bin x64 klasörüne atman gerekiyor.
neural dosyası neural rendering dlss 5 için mfg değilSetupu çalıştırmadım çünkü yok senin attığın linkte neural dosyası olmadığı için ben de indirmedim.
windows defender ve virüs totalde virüs uyarısı çıktı amaYeni gelen DLSS güncellemeleriyle birlikte bağımsız geliştiriciler modlama işinde kendilerini aşmaya başladılar. Şimdi ise RTX 2000 ve RTX 3000 serisi ekran kartlarında DLSS Multi Frame Generation teknolojisini aktif etmeyi başardılar ve bu bir FSR, XESS değil bildiğimiz orijinal DLSS MFG! Bu modu kullanmak ise çok basit!
Gereksinimler
ÖNEMLİ NOT: ONLINE OYUNLARDA KULLANMAYIN!
- GeForce RTX 2000-3000 serisi ekran kartı
- Anti cheat sistemi olmayan / offline oyun
- DLSS Multi Frame Generation destekli oyun
Alıntıyı görüntüle
BURAYA TIKLAYARAK Dosyaları İndirebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
İndirdiğiniz .rar dosyasını bir klasöre çıkarın. Yukarıdaki gibi 2 farklı dosya bulunuyor içerisinde. Bunları kopyalayın.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra kopyaladığınız bu dosyaları oyunun ".exe" dosyasının bulunduğu klasöre yapıştırın. Örneğin Cyberpunk 2077 için bu klasör "Cyberpunk 2077 / bin / x64" şeklindedir.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra oyunun ayarlar menüsünden normal bir DLSS Frame Generation açar gibi DLSS'i aktif edin.
Bu mod, oyuna ekran kartınızı RTX 5000 serisiymiş gibi gösterdiği için orijinal bir şekilde DLSS Multi Frame Generation teknolojisini kullanabiliyorsunuz.
Not: Bu bir yama olduğu için her oyunda çalışmayabilir, çalışsa bile stabil olmayabilir. İyi bir performans alabilmek için DLSS kapalıyken en azından oyunda 50-60 FPS civarında bir değer alıyor olmanız gerekiyor.
Kaynak ve güncellemeleri takip etmek için: https://github.com/sdli1995/dlssg_for_sm86/blob/main/README.en.md
merakımdan soruyorum online oyunlarda kullanılmama sebebi nedir? cs2 için kullanmak istiyorumYeni gelen DLSS güncellemeleriyle birlikte bağımsız geliştiriciler modlama işinde kendilerini aşmaya başladılar. Şimdi ise RTX 2000 ve RTX 3000 serisi ekran kartlarında DLSS Multi Frame Generation teknolojisini aktif etmeyi başardılar ve bu bir FSR, XESS değil bildiğimiz orijinal DLSS MFG! Bu modu kullanmak ise çok basit!
Gereksinimler
- GeForce RTX 2000-3000 serisi ekran kartı
- Anti cheat sistemi olmayan / offline oyun
- DLSS Multi Frame Generation destekli oyun
Alıntıyı görüntüle
BURAYA TIKLAYARAK Dosyaları İndirebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
İndirdiğiniz .rar dosyasını bir klasöre çıkarın. Yukarıdaki gibi 2 farklı dosya bulunuyor içerisinde. Bunları kopyalayın.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra kopyaladığınız bu dosyaları oyunun ".exe" dosyasının bulunduğu klasöre yapıştırın. Örneğin Cyberpunk 2077 için bu klasör "Cyberpunk 2077 / bin / x64" şeklindedir.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra oyunun ayarlar menüsünden normal bir DLSS Frame Generation açar gibi DLSS'i aktif edin.
Bu mod, oyuna ekran kartınızı RTX 5000 serisiymiş gibi gösterdiği için orijinal bir şekilde DLSS Multi Frame Generation teknolojisini kullanabiliyorsunuz.
Not: Bu bir yama olduğu için her oyunda çalışmayabilir, çalışsa bile stabil olmayabilir. İyi bir performans alabilmek için DLSS kapalıyken en azından oyunda 50-60 FPS civarında bir değer alıyor olmanız gerekiyor.
Kaynak ve güncellemeleri takip etmek için: https://github.com/sdli1995/dlssg_for_sm86/blob/main/README.en.md
Ban yersinmerakımdan soruyorum online oyunlarda kullanılmama sebebi nedir? cs2 için kullanmak istiyorum