Fiyatı düşşe bunu önerirdim de fiyatı bir türlü düşmedi 11-12'lere. Baya başarılı ve ben baya beğeniyorum.
Havayı öyle mucizevi şekilde temizlemiyor. Bunu bilerek alın da alacağınız hangi modelse. Bazıları o yanılgıya kapılıyor. Ortamı biraz normalleştirir, astımınız vs. varsa o tetikleyicileri biraz azaltabilir basit tozlar vs.
Yine de bu ürüne sahip olsanız bile bulunduğunuz odayı zaman zaman havalandırmanız gerekir.
Shark modellere bakın derim fiyatları yine fena değil performanslarına göre.
Shark NeverChange5 Compact Pro Hava Temizleyici - White HP072EUWH : Amazon.com.tr: Mutfak
www.amazon.com.tr
Uyku için özel bir seçenek yok ki bu uyku problemleri için de kesin çözüm değil, onun için önce bir doktora da başvurabilirsiniz ondan da fikir almak için.
Bir de şunu belirteyim genelde m2 değerleri en yüksek ve en sesli modlarına göre ayarlanır ve yazılır maksimum kapasitesi bu misalinden. Yani 25m2 yazıyorsa mesela onun yarısını hesaba katarak koyacağınız yeri düşünün odada. Mümkünse odanızda camlar açık iken vs. hava akışının olduğu konumda olsun. Cam açık iken çalıştırmanız pek fayda etmeyecektir ama evde hava akışının olduğu bir yerde olursa sizi rahatsız edebilecek tozlar, alerjenler vs. eskisi gibi çok rahatsız etmez.
Yine detaylı araştırmanızı yaparak karar verin. Bana ve aileme biraz yardımı oldu malum evde 5 kedimiz var. Benim de astımım ve toza alerjim var. Bu cihaz rahatlatıyor sadece ve biraz normalleştiriyor ama gidip de alerjim tetiklendiyse mesela onu mucizevi şekilde çözmüyor. Ona yine ilaç tedavisi vs. gerekiyor.
Çok uzun anlattım kafanız karıştıysa affola.