1mperfekta
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
online oyunlarda neden kullanmayın yazdınız onu merak ediyorum
Oyunun dosyalarına müdahale etmek yasak çünkü online oyunlarda ban yersiniz.online oyunlarda neden kullanmayın yazdınız onu merak ediyorum
Anladım bilgi için teşekkürler <3Oyunun dosyalarına müdahale etmek yasak çünkü online oyunlarda ban yersiniz.
4060 laptop gpu için olur mu bu ?Yeni gelen DLSS güncellemeleriyle birlikte bağımsız geliştiriciler modlama işinde kendilerini aşmaya başladılar. Şimdi ise RTX 2000 ve RTX 3000 serisi ekran kartlarında DLSS Multi Frame Generation teknolojisini aktif etmeyi başardılar ve bu bir FSR, XESS değil bildiğimiz orijinal DLSS MFG! Bu modu kullanmak ise çok basit!
Gereksinimler
ÖNEMLİ NOT: ONLINE OYUNLARDA KULLANMAYIN!
- GeForce RTX 2000-3000 serisi ekran kartı
- Anti cheat sistemi olmayan / offline oyun
- DLSS Multi Frame Generation destekli oyun
Alıntıyı görüntüle
BURAYA TIKLAYARAK Dosyaları İndirebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
İndirdiğiniz .rar dosyasını bir klasöre çıkarın. Yukarıdaki gibi 2 farklı dosya bulunuyor içerisinde. Bunları kopyalayın.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra kopyaladığınız bu dosyaları oyunun ".exe" dosyasının bulunduğu klasöre yapıştırın. Örneğin Cyberpunk 2077 için bu klasör "Cyberpunk 2077 / bin / x64" şeklindedir.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra oyunun ayarlar menüsünden normal bir DLSS Frame Generation açar gibi DLSS'i aktif edin.
Bu mod, oyuna ekran kartınızı RTX 5000 serisiymiş gibi gösterdiği için orijinal bir şekilde DLSS Multi Frame Generation teknolojisini kullanabiliyorsunuz.
Not: Bu bir yama olduğu için her oyunda çalışmayabilir, çalışsa bile stabil olmayabilir. İyi bir performans alabilmek için DLSS kapalıyken en azından oyunda 50-60 FPS civarında bir değer alıyor olmanız gerekiyor.
ÖNEMLİ NOT: ONLINE OYUNLARDA KULLANMAYIN!
Kaynak ve güncellemeleri takip etmek için: https://github.com/sdli1995/dlssg_for_sm86/blob/main/README.en.md
Gayet iyi olurbende 3060 12 gb var bu yontemi yaparsam akar mı
Rtx 3080 kartDosyaları dizine atıp oyunu açınca bu hatayı veriyor. RE Requiem Steam
hocam ben de çıtır çıtır çalıştı vallahi 4070 mobile'dertx 3060 spiderman 2 için test edicem şimdi sonuçları yazarım
denesene. denemekten zarar görmezsin ..dene bak çalışmıyorsa iki dosya eklemiştin iki dosya sil. bu kadar.1660 super var kullanamayacağım heralde değil mi ?
Bu kartlar bu teknolojiye uygun şekilde tasarlanmadı. Yine de kullanıclar ite kaka bu kartlarda da çalıştırıyor.
Ama kimse bunun uzun vadede ekran kartına bir zararı olur mu sormuyor ya da söylemiyor.kenarda duran işe yaramayan çöp olma adayı bir kartın
kenarda duran bir işe yaramayan çöp olma ihtimali olan bir kartın zara görmesinden endişelenmek. çok ilginç değiil miOlur kanka , kullanma sen