2026 Yılında RTX 3060ti Sistem Alınır mı?

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm iş yerinde çalışan arkadaşımdan bilgisayarını almayı düşünüyorum tüm sistemi 33bine bırakıcak sizce alınır mı tüm bileşenleri yazıyorum ;
monitör : gamebooster 24.5 inç 165hz
klavye : Logitech G TKL
mouse : steelseries
kulaklık: hyperx cloud 2
mikrofon : hyperx Quadcast s (olması lazım)
oyuncu koltuğu : Hawk Fab V4
kasa özellikleri Nvidia RTX 3060 Tİ Ryzen 5 5600 2 TB ssd 16 gb ram Gigabyte B450 K
2023 yılında yayın yapmak icin almış 6 ay duzenli kullanmış son 2 yıl arada açtım dedi lütfen yardımcı olur musunuz acil bir şekilde ona göre alicam arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
1001084138.webp
1001084137.webp
resimler de bunlar beyler

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm iş yerinde çalışan arkadaşımdan bilgisayarını almayı düşünüyorum tüm sistemi 33bine bırakıcak sizce alınır mı tüm bileşenleri yazıyorum ;
kasa özellikleri Nvidia RTX 3060 Tİ Ryzen 5 5600 2 TB ssd 16 gb ram Gigabyte B450 K
2023 yılında yayın yapmak icin almış 6 ay duzenli kullanmış son 2 yıl arada açtım dedi lütfen yardımcı olur musunuz acil bir şekilde ona göre alicam arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
alınır hocam neden alınmasın güle güle kullan

Niye alınmasın dostum? Oyuncu koltuğuna kadar bundan iyisini bu fiyata bulsana. Lütfen.
Monitör çöp klavye temiz mi sorunlu mu bilinmiyor mouse modeli bilinmiyor kulaklık çöp mikrofon eh çokta önemli değil koltuk kullanılma durumuna göre iyi mi kötü mü bilinmiyor 2. el olduğu için aynı kasayı çok ucuza dizersin zaten bileşenler baya giriş segment duruyor üstelik garantileri bitmiştir 35 civarına daha iyi sistemler vardır.

Monitör çöp klavye temiz mi sorunlu mu bilinmiyor mouse modeli bilinmiyor kulaklık çöp mikrofon eh çokta önemli değil koltuk kullanılma durumuna göre iyi mi kötü mü bilinmiyor 2. el olduğu için aynı kasayı çok ucuza dizersin zaten bileşenler baya giriş segment duruyor üstelik garantileri bitmiştir 35 civarına daha iyi sistemler vardır.
usta yorumunun için teşekkür ederim parçaları gidip görme şansım oldu hepsinin kutusu var hepsi nerdeyse sıfıra yakın ayarında koltuk ciziksiz mikrofon keza hicbir sorunu yok kulaklık sıfıra yakın nerdeyse kullanılmamış mouse ve klavye kötü o da olsun o kadar 30bine alınmaz mi diyorsun ikinci el sitelerinde baktım koltuk ve mikrofon 11kya okutulur gibi ikisi kasa bana 20 bine denk gelicek alınmaz mı hala?

33 e alınmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama full set plduğu için max 31 diom

Niye alınmasın dostum? Oyuncu koltuğuna kadar bundan iyisini bu fiyata bulsana. Lütfen.
yorumun için teşekkür ederim usta
arkadaşım olduğu için gidip görme şansım oldu hepsinin kutusu var sıfıra yakın cizik bile yok nerdeyse garantisi yok sadece ikinci el sitelerinde mikrofon ve koltuk 11kya okutulur gibi duruyor biraz araştırma fırsatım oldu biraz detaylı bilgi verebilir misin akıl verme babında.

33 e alınmaz

Ama full set plduğu için max 31 diom
yorumun için teşekkürler usta
tüm parçalar sıfıra yakın az kullanılmış ikinci el sitelerinde koltuk ve mikrofon 11kya okutulur gibi duruyor pc bana 20bine denk gelicek hala alınmaz mı bilmediğimden soruyorum?

yorumun için teşekkür ederim usta
arkadaşım olduğu için gidip görme şansım oldu hepsinin kutusu var sıfıra yakın cizik bile yok nerdeyse garantisi yok sadece ikinci el sitelerinde mikrofon ve koltuk 11kya okutulur gibi duruyor biraz araştırma fırsatım oldu biraz detaylı bilgi verebilir misin akıl verme babında.

yorumun için teşekkürler usta
tüm parçalar sıfıra yakın az kullanılmış ikinci el sitelerinde koltuk ve mikrofon 11kya okutulur gibi duruyor pc bana 20bine denk gelicek hala alınmaz mı bilmediğimden soruyorum?
20 bine 3060 ti lı kasa iyi max onı 24 25 e okutursun

30 bine inmeye çalış. Güzel sistem, alınır.
usta yorumun icin teşekkürler valla ikinci el sitelerinde baktım koltuk ve mikrofon icin ayrı ayri 6k 5kya alıcılar var sistemi 30a koparıp tum her seyi 50kya satmayı hedefliyorum sistemi komple 35bine koyucam koltuk ve mikrofon zaten nerdeyse sıfır onlarda 12ye gitse güzel bir kâr bırakır gibi ne diyosun anlamadıgımdan soruyorum markaları falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,016
Üyeler
204,041
Son üye
free.flames
Geri