❌İndirim Bitti! Valor Rogue Rgb Kulaklık 249 TL

Bunu almak suç bence

kulaklar önemli duyu organlarıdır onları sevin.

Ses veriyorsa gerisi önemli değil forumdaki arkadaşlar hepsi hyperx razee fln kullandığı için bunlar kötü geliyor

Hocam bu ancak satıcı sevinsin diye alınır,
gerisine eziyet olur.

Yav linke bakmak için illa hb uygulaması yüklemek zorunlu olması ne saçma.
arada banada yapıyor hocam neden yaptıgı bende anlamıyorum özellike n11 de tg linklere tıklarken pc de çok yapıyor çok rahatsız edici bi çözümü var mı ? forumda rehber tarzı
bende direk tıklayınca açılıyor hocam sende sorun olmasın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kulak ağrısı görüyorum :kekw:
doktora gitme sebebi agrı degil aga :blobdance:
Bunu almak suç bence
suç degil intihar sebebi olabilir :kappa::kappa:

Ses veriyorsa gerisi önemli değil forumdaki arkadaşlar hepsi hyperx razee fln kullandığı için bunlar kötü geliyor
Bu para tavuk döner bile alamazsın ona rağmen iyi olduğunu mu iddia ediyorsun? Bir de ses veriyorsa gerisi önemli değil?? Ragebait yapıyorsun çok büyük ihtimalle, forum kurallarına uygun mu emin değilim.

Bu para tavuk döner bile alamazsın ona rağmen iyi olduğunu mu iddia ediyorsun? Bir de ses veriyorsa gerisi önemli değil?? Ragebait yapıyorsun çok büyük ihtimalle, forum kurallarına uygun mu emin değilim.
Ben kışkırtıcı bir şey demedim yani alttaki yorumlara bakarsan kötü olduğundan fln bahsediyorlar yani bu fiyata iyi diyen olmaz zaten amaç da fiyatına göre yorumlamak

beyler bu tip şeyleri bir kere alıp senelerce kullanıyorsunuz. 2-3 k ayırın orta seviye bir şey alın. 2000
3000 1-2 öğün yemek parası.

Geri