Calypsoo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 252
Coluk cocuk sevinsin diye alinir 
Son düzenleme:
Yav linke bakmak için illa hb uygulaması yüklemek zorunlu olması ne saçma.
bende direk tıklayınca açılıyor hocam sende sorun olmasın?Yav linke bakmak için illa hb uygulaması yüklemek zorunlu olması ne saçma.
kulak ağrısı görüyorum
Yarim saat takinca kulaklarin kizariyorkulak ağrısı görüyorum
Pcde değildim de şimdi pcden kopyaladım hocam açılırYav linke bakmak için illa hb uygulaması yüklemek zorunlu olması ne saçma.
Hocam bu ancak satıcı sevinsin diye alınır,
gerisine eziyet olur.
arada banada yapıyor hocam neden yaptıgı bende anlamıyorum özellike n11 de tg linklere tıklarken pc de çok yapıyor çok rahatsız edici bi çözümü var mı ? forumda rehber tarzıYav linke bakmak için illa hb uygulaması yüklemek zorunlu olması ne saçma.
doktora gitme sebebi agrı degil agabende direk tıklayınca açılıyor hocam sende sorun olmasın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kulak ağrısı görüyorum![]()
suç degil intihar sebebi olabilirBunu almak suç bence
"Nefes alsın yeter, zamanla belki sever" mantığıyla haklsınız.Ses veriyorsa gerisi önemli değil forumdaki arkadaşlar hepsi hyperx razee fln kullandığı için bunlar kötü geliyor
Bu para tavuk döner bile alamazsın ona rağmen iyi olduğunu mu iddia ediyorsun? Bir de ses veriyorsa gerisi önemli değil?? Ragebait yapıyorsun çok büyük ihtimalle, forum kurallarına uygun mu emin değilim.Ses veriyorsa gerisi önemli değil forumdaki arkadaşlar hepsi hyperx razee fln kullandığı için bunlar kötü geliyor
Ben kışkırtıcı bir şey demedim yani alttaki yorumlara bakarsan kötü olduğundan fln bahsediyorlar yani bu fiyata iyi diyen olmaz zaten amaç da fiyatına göre yorumlamakBu para tavuk döner bile alamazsın ona rağmen iyi olduğunu mu iddia ediyorsun? Bir de ses veriyorsa gerisi önemli değil?? Ragebait yapıyorsun çok büyük ihtimalle, forum kurallarına uygun mu emin değilim.