Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

Yeni gelen DLSS güncellemeleriyle birlikte bağımsız geliştiriciler modlama işinde kendilerini aşmaya başladılar. Şimdi ise RTX 2000 ve RTX 3000 serisi ekran kartlarında DLSS Multi Frame Generation teknolojisini aktif etmeyi başardılar ve bu bir FSR, XESS değil bildiğimiz orijinal DLSS MFG! Bu modu kullanmak ise çok basit!

Gereksinimler
  • GeForce RTX 2000-3000 serisi ekran kartı
  • Anti cheat sistemi olmayan / offline oyun
  • DLSS Multi Frame Generation destekli oyun
ÖNEMLİ NOT: ONLINE OYUNLARDA KULLANMAYIN!

Alıntıyı görüntüle

BURAYA TIKLAYARAK Dosyaları İndirebilirsiniz. (Son Sürüme Güncellendi)

Alıntıyı görüntüle

İndirdiğiniz .rar dosyasını bir klasöre çıkarın. Yukarıdaki gibi 2 farklı dosya bulunuyor içerisinde. Bunları kopyalayın.

Alıntıyı görüntüle

Daha sonra kopyaladığınız bu dosyaları oyunun ".exe" dosyasının bulunduğu klasöre yapıştırın. Örneğin Cyberpunk 2077 için bu klasör "Cyberpunk 2077 / bin / x64" şeklindedir.

Alıntıyı görüntüle

Daha sonra oyunun ayarlar menüsünden normal bir DLSS Frame Generation açar gibi DLSS'i aktif edin.
Bu mod, oyuna ekran kartınızı RTX 5000 serisiymiş gibi gösterdiği için orijinal bir şekilde DLSS Multi Frame Generation teknolojisini kullanabiliyorsunuz.

Not: Bu bir yama olduğu için her oyunda çalışmayabilir, çalışsa bile stabil olmayabilir. İyi bir performans alabilmek için DLSS kapalıyken en azından oyunda 50-60 FPS civarında bir değer alıyor olmanız gerekiyor.

ÖNEMLİ NOT: ONLINE OYUNLARDA KULLANMAYIN!

Kaynak ve güncellemeleri takip etmek için: https://github.com/sdli1995/dlssg_for_sm86/blob/main/README.en.md

Dosyalaı resmi github sitesinden indirince virus totalde sorun çıkmıyor ama sizin verdiğiniz linkten indirince trojan uyarısı veriyor. normalde 2-3 spesifik antivirüs programının trojen göstermesi beni şüpheye düşürmez ama iki dosyaınında aynı olması gerekirken sadece sizinkinde trojen bulması normal değil

Github Linki

Ekran görüntüsü 2026-09-25 160617.webp

Dosyalaı resmi github sitesinden indirince virus totalde sorun çıkmıyor ama sizin verdiğiniz linkten indirince sorun trojan uyarısı veriyor. normalde 2-3 spesifik antivirüs programının trojen göstermesi beni şüpheye düşürmez ama iki dosyaınında aynı olması gerekirken sadece sizinkinde trojen bulması normal değil

Alıntıyı görüntüle
60 kusur testten 3 bulmuş false positive olduğu belli degil mi?

Kingdom come deliverance 2 de nasıl oluyor deneyen var mı ben .exe olan yere attım multi frame generation yeri çıkmadı dlss 4 gözüküyor rtx 3060 var

Cyberpunk da anlatıldığı gibi yaptım fakat olmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim

3000 serisi kart ile the blood of dawnwalker oyununda direk seçeneklerde çıkıyor denemek isteyen varsa
1790420818990.webp

ee daha ne olsun 100 fps üzerine frame gen açsan bile ister istemez gecikme oluyorki nvidinanın resmi framegen

sen harbi problemlisin frame gen açınca gecikme olmayacak mı sanıyorsun hey allahım ya böyle cahiler teknoloji formlarında geziyor ne araştırma ve ne bir şey problem bende sana cevap verdim
Sen engelli misin kardeşim benim gecikme oluyor tabii ki diyor bir de
İşimiz gücümüz yok böyle andavallarla uğraşıyoruz

Bir çok oyunda test ettim, rtx3070 ile fps'ler uçuşta, nvidia ile fsr kare oluşturma kullanmak zoruma gidiyodu ya hele fsr3.1 görüntü kalitesini batırıyodu, süper oldu bu mod.

RHI tool kullanın, boşverin hepsini. Ada unlocked mfg kullanacaksınız.

crimson desertte çalıştırabilen var mı? frame generation açık oluyo menüde ama fps'e fark ettirmiyor 3050 ekran kartım

Selamlar rtx 3050 ekran kartına sahibim ve linux kullanıyorum nasıl kullanıcağım acaba destek olabilirmisiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,897
Üyeler
204,000
Son üye
Welterous
Geri