Steam'deki 255 Oyun'a Erişim Engeli Getirildi (İddia)

cansux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
457
İfade Özgürlüğü Derneği'nin EngelliWeb projesi kapsamında yapılan araştırmada, sulh ceza hâkimliklerinin kararlarıyla Steam'deki sayfaları Türkiye'den erişime engellenen oyun sayısının 255'e yükseldiği tespit edildi.

• 255 oyunun 250'si Steam tarafından yetişkin içerik kapsamında sınıflandırılmış durumda. 5 oyunda ise yetişkin içerik sınıflandırması bulunmuyor.

Kolpa haber geçen de 45 oyuna gelmisti bunlara göre. Hala erişim saglanabiliyor o oyunlara. Btk da da herhangi bir engel gozukmuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunların amacı ortalıgı karıstırmak

Kolpa haber geçen de 45 oyuna gelmisti bunlara göre. Hala erişim saglanabiliyor o oyunlara. Btk da da herhangi bir engel gozukmuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunların amacı ortalıgı karıstırmak
Orasını bilmem iddia diye not düştüm ben zaten. Bu arada btk da göremezsin artık engelleri siber güvenlik atıyor btk değil yetkiler devredildi.

Orasını bilmem iddia diye not düştüm ben zaten. Bu arada btk da göremezsin artık engelleri siber güvenlik atıyor btk değil yetkiler devredildi.
kaynak var mı böyle bir şey duymadım daha önce. Bu da kolpa haber gibi geldi başka kurum atsa bile btk da görünür engel. Ki kendim erişebiliyorum hangi kurum atmış olursa olsun engel yok suan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,716
Üyeler
204,235
Son üye
Titan/Mete
Geri