derbeder1980
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
19 bin TL'ye alınır mı? henüz kullanılmamış sahibinden param güvende ile alacam
kartların fiyatı uçtu 2 3 daha verip hangi kartı alabilirim2 3 kurus fazla verip ozel marka model almak bana gore mantik degil hemde ikinci elde yapiyorsun bunu.
piyasadaki diger kartlarin hepsinin kondisyonlarinin kotu oldugu bu kartin iyi oldugu dunyada alirsin.
sıfır kutusunda öyle yazıyor paramgüvende ile sattığı için kontrrol etme şansımda varhenüz kullanılmamış derken
alıp kullanmamış kenarda tutmuş olamazmı6800xt nasıl sıfır kutusunda?
6 sene önce piyasaya çıkmış bir kart kutusu açılmadan sıfır kutusunda durması çok zoralıp kullanmamış kenarda tutmuş olamazmı
dediğin fiyatı bırak 21 22ye bulsam 7800xt alırım6 sene önce piyasaya çıkmış bir kart kutusu açılmadan sıfır kutusunda durması çok zor
ben olsam 6800xt'ye 19 vermezdim o fiyatlara 6900xt ortalama/güzel soğutuculu halde bulunur
veya yeni nesil olsun dersen 18 19a 7800xt de bulunur
muhtemelen link bu umarım yasak değil paylaşmak https://www.sahibinden.com/ilan/iki...stu-sifir-jelatinli-rx6800xt-1342221540/detay taksitle alacağım içiin 19 küsüre geliyorKullanmamış olsa bile garantisi yoktur.
Alınmaz tabikide19 bin TL'ye alınır mı? henüz kullanılmamış sahibinden param güvende ile alacam