OLED Monitör Temizliği Nasıl Yapılır?

çağan_

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar ASUS XG27AQWMG kullanıyorum şuanda sadece içinden çıkan bez ve bu mutfak bezi gibi olan sarı mikrofiber bezlerle temizliyorum sarı bezi hafif nemlendirip (içme suyuyla) lekeleri bastırmadan sildikten sonrada asusun kendi beziyle bir tur daha siliyorum sizce doğru mu değilse eğer nasıl yapmamı önerirsiniz?

Tabi ki gücü kapıyorum temizlerken sonrasındada bir tur piksel temizliği yaptırıyorum

bende almayı düşünüyorum monitör nasıl sizce deneyimleriniz falan temizlik qd oleddde baş ağrıttı baya

Arkadaşlar ASUS XG27AQWMG kullanıyorum şuanda sadece içinden çıkan bez ve bu mutfak bezi gibi olan sarı mikrofiber bezlerle temizliyorum sarı bezi hafif nemlendirip (içme suyuyla) lekeleri bastırmadan sildikten sonrada asusun kendi beziyle bir tur daha siliyorum sizce doğru mu değilse eğer nasıl yapmamı önerirsiniz?
monitör silme solüsyonu alabilirsin çok pahalı değiller. ayrıca dk bası silmeyin bence. oled ekranlar en ufak seyde leke olur çok kafaya takmayın arada bir temizlersiniz.

bende almayı düşünüyorum monitör nasıl sizce deneyimleriniz falan temizlik qd oleddde baş ağrıttı baya
hocam monitör bence çok güzel ben 1080p ips 60 hzden geçmiştim buna çağ atlamış gibi oldum baya severek kullanıyorum hiç ayar vs yapmadım sadece biraz gray banding var benimkinde ama göze çarpmadığı için iadeyle falan ugrasmadım tabi bu monitörden monitöre değişebiliyormuş ama genel olarak baya güzel monitör bence

monitör silme solüsyonu alabilirsin çok pahalı değiller. ayrıca dk bası silmeyin bence. oled ekranlar en ufak seyde leke olur çok kafaya takmayın arada bir temizlersiniz.
evet kafaya takmamak lazım 3 haftada bir falan en iyisi takıntı yapınca rüyalarıma giriyor

4-5 günde bir falan siliyorum hocam en fazla

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
evet kafaya takmamak lazım 3 haftada bir falan en iyisi takıntı yapınca rüyalarıma giriyor
oyunda mesela heyecanlandın kendi kendine normal sesle konuştun onda bile ufak beyaz lekeler oluyor. ellememek lazım 2 haftada bir temizlemek en sağlıklısı.

Geri