Nothing Phone 4a Alınır mı ?

Geçen hafta 26k fiyata bulup almamıştım.Bu server kayıt muhabbetleri bana güven vermiyor hocam.Ama iyi cihaz gerçekten.
yanı hocam ıyı bır bılındık bır telefoncudan alırsanız sorun olucagını dusunmuyorum satıs sonrası ıletısımede gecebılmenız onemlı ama emın ol cok daha karlı cıkarsın

yanı hocam ıyı bır bılındık bır telefoncudan alırsanız sorun olucagını dusunmuyorum satıs sonrası ıletısımede gecebılmenız onemlı ama emın ol cok daha karlı cıkarsın
Evet hocam sağlam bir telefoncudan almak lazım.Bir araştıralım İzmir de nerelerden alınabilir.

Nothing neden onermedin
Hocam ikinci el çizik var dediniz ekranında ve kasasında.O yüzden önermedim.23e çıkabilirseniz hem sıfır hem çok daha güçlü bir cihaz realme.biraz daha çıkabilirseniz honor 600 da öneririm 28lere bulunuyor.
nothing seviyorsanız bunu da alabilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/phone-3a-128-gb-8-gb-ram-nothing-turkiye-garantili-p-HBCV0000GEZLSC?magaza=Nothing Türkiye&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp.cid:epey-sponsored-product&wt_pc=epey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey&mwebtoapp=1

ikinci el çizikli telefon alacağınıza bunları almak daha iyi olur bence.

Geri