Furkan018.
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Bu kasayı düşünüyorum PSU var elimde ama psu olmayan versiyonunu bulursam onu alacağım fan hızı soğutması hava akışı hakkında bilgi verebilecek birileri varsa iyi olur
10k verme aman ha bide fanları ışıksız ışıklı istersen kendin fan alacan https://www.akakce.com/bilgisayar-k...iyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457456.html
Bu kasayı düşünüyorum PSU var elimde ama psu olmayan versiyonunu bulursam onu alacağım fan hızı soğutması hava akışı hakkında bilgi verebilecek birileri varsa iyi olur
Güzel kasa ben çok memnunum
10k verme aman ha bide fanları ışıksız ışıklı istersen kendin fan alacan https://www.akakce.com/bilgisayar-k...iyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457456.html
Beyazını kullanıyorum çok kaliteli ve premium bir kasa fakat fanlı modelini alırsan içinde 5 tane reverse yani ters kanatlı fan ile geliyor yan ve alt kısımda bunlar havayı içeriye çekiyor. Ekstra olarak arka tarafa birtane egzoz fanı almanda lazım. Ve fanları ışıksız dümdüz fan. Fansız modelini alırsan ekstra 6 tane fan almak kasa parasına denk geliyor. Yani baya masraflı oluyor.
Beyazını kullanıyorum çok kaliteli ve premium bir kasa fakat fanlı modelini alırsan içinde 5 tane reverse yani ters kanatlı fan ile geliyor yan ve alt kısımda bunlar havayı içeriye çekiyor. Ekstra olarak arka tarafa birtane egzoz fanı almanda lazım. Ve fanları ışıksız dümdüz fan. Fansız modelini alırsan ekstra 6 tane fan almak kasa parasına denk geliyor. Yani baya masraflı oluyor.
bak bu fansız hali ayrı olarak sıvı soğutucu var 3 fanlı güzel memnunum.
Kasadan memnunum da bu fiyata bu alınmaz la.Kasa ayrı fan ayrı psu ayrı alman daha iyi.
Arkadaşlar merhaba bugün kasa elime geldi sabah montajladım ve kasa yeni olduğu için forumda da birkaç konu açıldığı için alacaklar için ufak bir kasa nasıl?Sorusuna cevap olarak bu konuyu açıyorum.Öncelikle eski kasam Dark Maxima v20 diğer parçalarım ise:
5 7500f
MSi B650 Gamin plus
Patriot 16 gb
XFX Swift 9070xt
Asus rog G1000w
Bu inceleme tamamen yüzeysel olacak detaylı inceleme değil.
Şimdi bu kasa kimlere hitap ediyor?Benim gibi küçük alanınız varsa ve estetik kasa istiyorsanız.Hele ki ATX anakart,360mm üst radyatör destekli,GPU uzunluğu +35cm istiyorsanız.Malzeme kalitesine diyecek...
bak bu fansız hali ayrı olarak sıvı soğutucu var 3 fanlı güzel memnunum.
ATX anakartta oluyor diyebiliyorum ben matx kullanıyorum rgb olmamasıda beni düşündürdü hatta aldığımda çevremdekiler ışıksız kasamı olur vs. gibi şeyler söyledi aldırış etmedim renkler ve zevkler tartışılmaz.Kral psu var elimde NZXT kasayı şekli yüzünden düşünmüştüm RGB olmadığını öğrenince vazgeçtim gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kasa boyutları nedeniyle dolu duruyor ATX Anakart kullanacağım birde göze hitap ediyor RGB olmaması düşündürüyor ama
Fansızda satılıyor ki.Flow fanlı flow olmayan fansız.Fakat fiyatı artmış.2.elden alman daha mantıklı 3-3.5kKral psu var elimde NZXT kasayı şekli yüzünden düşünmüştüm RGB olmadığını öğrenince vazgeçtim gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kasa boyutları nedeniyle dolu duruyor ATX Anakart kullanacağım birde göze hitap ediyor RGB olmaması düşündürüyor ama
Fansızda satılıyor ki.Flow fanlı flow olmayan fansız.Fakat fiyatı artmış.2.elden alman daha mantıklı 3-3.5k
Kendi fanlarıda yakışıklı duruyor arkadayada 1 tane lcd lian li fan alırsın baya iyi olur. Yinede sana kalmış.Fanlarının aydınlatması olmadığını bilmiyordum hocam bende fanları sonuçta Lian li olduğu için tekrar para verleym diye almayı düşünüyordum şuan emin olamadım