Yazılım İçin Macbook Önerisi

emirhaNz

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
65
Arkadaşlar, yazılım için MacBook önerisi istiyorum. Veri Analizi okuyorum; derslerim Veri Tabanı Teknolojileri, Veri Bilimine Giriş, Programlama Temelleri ve Veri Güvenliği. Python dersleri falan da görülecek.Kodlama ile uğraşacağım aynı zamanda. Normalde düz laptop arıyordum belki oyun oynarım falan diye ama yok, anakartı yanıyor, yok o modelin bilmem ne sensörü problemli falan diye vazgeçtim oyun oynamaktan ve yazılım alanında MacBook daha iyi diyorlar, onun için MacBook alacağım. Maksimum 60-65K bandında işimi görebilecek MacBook öneriniz var mı?

Oyuncu laptoplarında denilen sorunlarla karşılaşmazsınız. Yazılım olarak MacBook, güzel performans verir.

Eğer aceleniz yoksa:

Fakat hemen alacaksanız:
M2, sanıldığı gibi güçsüz değil. Verimli bir işlemcidir, oyun geliştirme yapmayacaksanız yetecektir.

Eğer fikir değişikliğine gider oyun laptopu ararsanız:
Aceleniz varsa ve oyun geliştirecekseniz buna yönelin, M2 burada yetersiz kalacaktır.

Oyuncu laptoplarında denilen sorunlarla karşılaşmazsınız. Yazılım olarak MacBook, güzel performans verir.

Eğer aceleniz yoksa:

Fakat hemen alacaksanız:
M2, sanıldığı gibi güçsüz değil. Verimli bir işlemcidir, oyun geliştirme yapmayacaksanız yetecektir.

Eğer fikir değişikliğine gider oyun laptopu ararsanız:
Aceleniz varsa ve oyun geliştirecekseniz buna yönelin, M2 burada yetersiz kalacaktır.
Anladım teşekkür ederim o zaman HP Omen 17-DB1015NT C2EZ5EA bunu almaya karar kıldım bakalım.

Güzel model, bazı sorunları göz önünde bulundurmazsak tabi. F18 ve F31 BIOS sürümü indirmeyin cihaza, kilitleniyor.
Nasıl yani BIOS otomatik indirilmiş şekilde gelmiyor mu ? Ya da hangi sürüm biosu indireceğim bu konularda biraz cahilimde.

@emirhaNz BIOS yüklü geliyor da çoğu zaman eski sürüm oluyor, aldıktan sonra güncellemek gerekiyor falan. Bu model için en son BIOS F20 zaten, F31 dediği başka bir model içindir.

@emirhaNz BIOS yüklü geliyor da çoğu zaman eski sürüm oluyor, aldıktan sonra güncellemek gerekiyor falan. Bu model için en son BIOS F20 zaten, F31 dediği başka bir model içindir.
Tamamdır teşekkürler laptopu sipariş vericem geldikten sonra yine konu açıcam kurulum vs. yardım için o zamanda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Laptop FreeDOS olduğu için elinde format USB'si bulundurman lazım sadece, onu da nasıl yapacağını anlatırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,918
Üyeler
204,011
Son üye
13245
Geri