🔥İndirim Paen %10 Kod 2 Adet Oversize Tshirt 549.50₺ Kargo Dahil

konu tekrardan canlanmış güncelleme geçeyim. Aradılar ellerinde stok olmadığından başka model önerdiler. Yine yıkamalı gri mağdur etmek istemediler yani ama telefonda konuşan arkadaş en son ofluyordu :)
Alabildiyseniz hocam ne mutlu size :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

186 boy 100 kilo göbekli birine hangi beden önerirsiniz?
XL Al geç hocam direkt.

180 96 kilo göbekli biri L mi almalı XL mı
XL direkt hocam hiç L falan almayın.

boy 185 kilo 116 siyah xl aldım.

ne ayakkabı bulabiliyorum ne de kıyafet kilo verme zamanı gelmiş.Forum olarak direkt pazartesi spora başlayalım.Sonraki yaza hala 8 aydan fazla var yeter de artar da.

ne ayakkabı bulabiliyorum ne de kıyafet kilo verme zamanı gelmiş.Forum olarak direkt pazartesi spora başlayalım.Sonraki yaza hala 8 aydan fazla var yeter de artar da.
Sporu alışkanlık haline getir brom..

Büyük ihtimalle olmayacak hocam size. 172 boy, 96 kiloyum XL aldım ilk yıkamadan sonra net 2cm cekiyor. şuanda tam normal kalıp t-shirt gibi oluyor, oversize değil.

2 tane de ben çektim bakalım beğenirsem eğer uzun kollusu varsa ondan da alırım.

kanka konunun başından beri buradayım. Ben de 10 tane falan tişört almışımdır. Vallahi markanın pazarlama ekibi olsa bu kadar uğraşmazdı bu konuyla. Valla gizli marketingse güzel değilse hiç anlayamadım :D
Hocam valla bir açıklama yapmıcam buna artık :D Konu tuttu benimde yazanlarla ilgilenmem hoşuma gidiyor onun dışında yani esnaf adamım normalde :) Ama nerdeyse 80k hit aldı konu 45 sayfa soru cevap var o yüzden onun dışında keşke marka benim olsaydı hahahaha

2 tane de ben çektim bakalım beğenirsem eğer uzun kollusu varsa ondan da alırım.
Uzun kollu sweatler var sanırım hocam alırsanız eğer konuya ekler misiniz merak edenler için.

Almayı düşünüyorum da Premium Regular fit ile Basic oversizeda arasında kalite farkı var mı yoksa şekil şükğl olsun diye mi öyle isimlendirmişler?

Almayı düşünüyorum da Premium Regular fit ile Basic oversizeda arasında kalite farkı var mı yoksa şekil şükğl olsun diye mi öyle isimlendirmişler?
Ona bende baktım , premium diye özellikle yazdıklarına göre illaki kalite farkı vardır diye düşünüyorum. 2 tane alıp denemek lazım 1 tanesi bedavayken 😃

@neomate53 @Zillullah Hocam premiumlar daha böyle ince bir kumaşa sahipler logo yok, işte boğaz kısmı falan daha rahat gibi kollar dar aşağıya doğru genişleyen bir kalıp var onlarda.

@neomate53 @Zillullah Hocam premiumlar daha böyle ince bir kumaşa sahipler logo yok, işte boğaz kısmı falan daha rahat gibi kollar dar aşağıya doğru genişleyen bir kalıp var onlarda.
Zayıf olduğum için şu regular premiumdan M alsam o hafif bol durur üstümde muhtemelen. Dediğin gibi oversize nin S bedeni tam oldu sayılır. Alıp bi deneyeyim bakalım. 😄

Geri