Kasa ve Soğutucu Ledlerini Senkronize Çalıştıramıyorum

çağan_

80+
Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar Lian li V100R kasam Artric Liquid Freezer III Pro soğutucum ve MSI Pro x870e-s evo anakartım rgb açtığım zaman kasa fanları ve soğutunun rgbleri senkronize çalışmıyor ve kötü duruyor ne yapabilirim msi centerdan ayarlıyorum ışıkları

Bilen biri yokmu

Signal RGB öneriyorlar bayağı internette tam bu olayları bilmiyorum ama Signal RGB iyi diyorlar bayağı uyumlu olabiliyormuş herşeyle Corsair ürünleri dışında

Signal RGB öneriyorlar bayağı internette tam bu olayları bilmiyorum ama Signal RGB iyi diyorlar bayağı uyumlu olabiliyormuş herşeyle Corsair ürünleri dışında
sağolun hocam bi bakayım ozaman onada

arkadaslar ben signalrgbde denedim oda cok performans düşürdü ama anladıgım kadarıyla sıkıntı soğutucu fanlarının senkronize etmekte acaba bağlantılarda bir sıkıntı olabilir mi sizce

arkadaslar ben signalrgbde denedim oda cok performans düşürdü ama anladıgım kadarıyla sıkıntı soğutucu fanlarının senkronize etmekte acaba bağlantılarda bir sıkıntı olabilir mi sizce
Bağlantıda problem olsa signalrgb ile nasıl çalıştıracaksın?

Sıvı soğutucunun argb kablosu nereye takılı kasanın fanlarınınkiler nereye takılı?

Bağlantıda problem olsa signalrgb ile nasıl çalıştıracaksın?
normal ledler çalışıyor aynanda fsrklı modlara geçebiliyorum ama örneğin rainbow modlarında soğutucu fanları senkronize calışmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutucunun argb kablosu nereye takılı kasanın fanlarınınkiler nereye takılı?
Hocam yerel bir bilgisayarcıda yaptırmıştım inanın bilmiyorum parça sökmeden anakartın fotoğrafını atayım isterseniz

normal ledler çalışıyor aynanda fsrklı modlara geçebiliyorum ama örneğin rainbow modlarında soğutucu fanları senkronize calışmıyor
Kullandığın uygulama ile tam uyumlu olmayabilir. Bağlantı problemi olsa başka programda da sorun yaşardın.

Kullandığın uygulama ile tam uyumlu olmayabilir. Bağlantı problemi olsa başka programda da sorun yaşardın.
Msi center kullanıyordum anakartımda msi diye ne kullanmamı önerirsiniz signalrgb performans düsürdü baya

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yerel bir bilgisayarcıda yaptırmıştım inanın bilmiyorum parça sökmeden anakartın fotoğrafını atayım isterseniz
Kasanın arkasında kontrolcü varsa bi bal belki kasa fanları oraya takılıyken sıvı soğutucunun ki farklı biyere takılıdır parça sökmelik bişey yok arka kapağı aç sadece

Kasanın arkasında kontrolcü varsa bi bal belki kasa fanları oraya takılıyken sıvı soğutucunun ki farklı biyere takılıdır parça sökmelik bişey yok arka kapağı aç sadece
Hocam çıkarttım kablolar dağılmış biraz pek anlayamadım ben hiç yoktan fotoğraf çekeyim dedim

Ekler

• IMG_2569.webp
    IMG_2569.webp
    1.3 MB · Hit: 11
  • IMG_2568.webp
    IMG_2568.webp
    1.5 MB · Hit: 12
  • IMG_2577.webp
    IMG_2577.webp
    332.4 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri