Redmagic Astra 2 Hakkında (Fiyasko)

Kimse beni yanlis anlamasin yani yaniliyorda olabilirim ama ''BENCE'' zaten bir tablete 40-50K veren kisiler enayidir

yani mesela bir insan tablete neden o kadar para veriri ki

Yani bence tammen tuketim cilginligi baska aciklamasi yok
Fiyat olarak gerçekten piyasa üzerinde ancak ben orta gelirli biri olmama rağmen borca girip sipariş verdim şimdi. Bu enayilikten ziyade sırf işim için aldım günde 8-9 saat yayın yapacağımı düşünürsek bunu bir telefondan yapmam çok zor olur. Öylesine heves edip alanlar için dediğin geçerli olabilir ama mobil oyun yayını yapacağım için bunu almam beni aşırı derecede rahatlatacak.

Ben geldim.
Redmagic Astra 1 16+512gb kullanıyorum. Cİhaz donanım olarak mükemmel ötesi. Fakat yazılımı keyifsiz. Bir diğer konu da cihazın android 15te kalmış olması. Android 16 hala bize gelmedi. Avrupaya da geçen hafta geldi.

Diğer konu da astra 2 nin pahalı görülmesi. Pahalı değil arkadaşlar. Şimdi ticaret bilmeyenler bol olduğu için fiyat hesaplamasını da bilmiyor.

biz de yurtdışından ticaret yapıyoruz. Parayı peşin ödersin mal uçağa yüklenir 2 güne istanbula gelir ve sonra neredeyse 1ay gümrükte bekler. 1 ayın faiz yükü %4.5, bir de ardiye var. Ne kadar az adet getirirsen o kadar cok birim başı ardiye çıkar. e 700 dolarlık cihazı da 10bin tane getirmek yemez.

Bence marka elinden gelen fiyatı yapmış. Bu arada tabletlerde sadece KDV yok bir de %4 TRT var.
artı maliyete forward döviz kuru da eklenir. Servis maliyetleri pazarlama maliyetleri vs fiyat makul geldi bana.

ha pahalı mı evet. ama bu fiyata bu donanımda telefon alamayacağınız için alınabilir güçlü bir cihaz.
Bende almayı düşünüyorum 16 ram olanla 12 ram olan arasında fark var mı sizce performans olarak, depolama olarakta 256 fazlasıyla yeter bana ama ram konusunda kararsız kaldım bide yks için video konuda izlicem ekranı videolarda küçük duruyor rahat olur mu video izlemek için sizce

Geri