Çözüldü✓ 1500 2000 TL Bütçem Var 8000 Hz Mouse Arıyorum Ne Önerirsiniz

1500 2000 TL bütçem var 8000 Hz mouse arıyorum ne önerirsiniz
bilgisayarın aşıru iyi değilse 8000hz sana zarar olur 8000hz olması içim işlemciden güç alıyo o yüzden oyunda %5-7 arası fps kaybı yaşatır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıcaksan atk a9 al

Trendyol fırtlattım300 kuponu verirse üstteki ürün alınır ama 8000hz benim için pazarlama göz boyamak oluyor.

Bu arada Hz çok önemli bir şey değil. RGB gibi pazarlama odaklı kullanılıyor. Fare firmaları 8K Hz için en az 240 Hz monitör ve iyi bir işlemci öneriyor. Zaten bu bütçede alacağın 8K Hz farede, tüm iletim oranını sağlamayacaktır 5-6K arası değişecektir. Ayrıca çoğu oyunda desteklemiyor, o yüzden fare alırken Hz en son bakacağınız şey olsun. Sensör, Mcu, Switch ve encoder kalitesine bakın.

TechGuy attığı M3 V2 bütçeniz aralığında alınabilecek en iyi ürün diyebilirim.

2026-09-27_20-38.webp

Son düzenleme:
Teşekkürler 🙏🏻

Trendyol fırtlattım300 kuponu verirse üstteki ürün alınır ama 8000hz benim için pazarlama göz boyamak oluyor.
Teşekkürler 🙏🏻

Bu arada Hz çok önemli bir şey değil. RGB gibi pazarlama odaklı kullanılıyor. Fare firmaları 8K Hz için en az 240 Hz monitör ve iyi bir işlemci öneriyor. Zaten bu bütçede alacağın 8K Hz farede, tüm iletim oranını sağlamayacaktır 5-6K arası değişecektir. Ayrıca çoğu oyunda desteklemiyor, o yüzden fare alırken Hz en son bakacağınız şey olsun. Sensör, Mcu, Switch ve encoder kalitesine bakın.

TechGuy attığı M3 V2 bütçeniz aralığında alınabilecek en iyi ürün diyebilirim.
Teşekkürler 🙏🏻

Geri