Vento Neptune Vg07f ARGB 4 Fanlı Kasa 1349tl

Ömer Murat KARACA

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,932
Daha öncesinde 4 fanlı fakat egzozu LED'siz modeli satılmıştı benzer rakama, şuan egzoz fanı da ARGB versiyonu 1349TL. Bir süredir bu fiyatta fakat çin işi kasalardan bile uyguna görmeyen olmuştur diye paylaşayım dedim. Önceki egzozu LED'sizden almıştım gayet iyiydi, bundan da 2 tane sipariş ettim geldiğinde görsel paylaşırım

Görselde egzozu LED'siz hali var, iç genişliğini göstermek amacıyla ekledim, Biostar B650MPE-Pro anakart ile 7800X3D kurulumu yapmıştım. Kontrolcülü ve kumandalı olarak gelmişti ama satıcı cevaplarına bakarsak 4 fanı da ARGB olan modelde kumanda gelmiyor gibi

776163776_2397013307700910_2932419568147079996_n.webp

Hocam, fanlar 3 pin ARGB mi? Anakart ile kontrol edilebiliyorlar mı? Fanlar 3 pin mi, 4 pin PWM mi?

Hocam, fanlar 3 pin ARGB mi? Anakart ile kontrol edilebiliyorlar mı? Fanlar 3 pin mi, 4 pin PWM mi?
Egzozu LED'siz modelde kontrolcüden anakarta 3 Pin ARGB ve 4 Pin PWM kablo geliyordu ama fan uçlarını hatırlamıyorum maalesef

çok güzel kasa fiyatına göre

Tek renk olabiliyor mu bu fanlar düz beyaz mesela? Geçen aldığım sözde rgb fanlar sadece rgb modları arasında geçiş yapabiliyordu bir nevi kontrollü rainbow gibi 😅

Al sat yapıyorum gideri var ihtiyacım olsa 3-4 tane çekerdim :ROFLMAO:ihtiyacı olan değerlendirsin 2.el saçma sapan kasalar bile 1000 tl kuponunuz varsa bide tadından yenmez.

Ekleme : Kasalara baktım daha iyisini buldum bunada bakın arkadaşlar linki bırakıyorum.

3 seneye yakın kullandım. Bu parada bu kalitede ürün bulmak cok zor. Hatta yok gibi bir şey. Hava akışı güzel nispeten orta seviye sistemler için geniş tasarımı fena değil kumandalı vs vs. Yani fiyatının hakkını veriyor. Malzeme kaliteside fiyatıyla alakası yok bu arada 4k lık kasalarla yarışır.
1790547876237.webp

1790547898564.webp

1790547934872.webp

İlk 2 foto imzadaki sistem son foto b550 gaming x v2 ve rx 6800 pulse. Örnek olması icin atıyorum.

3 seneye yakın kullandım. Bu parada bu kalitede ürün bulmak cok zor. Hatta yok gibi bir şey. Hava akışı güzel nispeten orta seviye sistemler için geniş tasarımı fena değil kumandalı vs vs. Yani fiyatının hakkını veriyor. Malzeme kaliteside fiyatıyla alakası yok bu arada 4k lık kasalarla yarışır. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlk 2 foto imzadaki sistem son foto b550 gaming x v2 ve rx 6800 pulse. Örnek olması icin atıyorum.

Aynı kasadan bende de var hocam. Üst kısma takmak için 2 adet fan almak lazımmış bir de. Ne tavsiye edersiniz?

Aynı kasadan bende de var hocam. Üst kısma takmak için 2 adet fan almak lazımmış bir de. Ne tavsiye edersiniz?
Lazım değil ben o sekilde kullandım uzun süre. Sıvı soğutmaya gecince yukarıyı kullandım. Kumandadan fanın hızını yükseltin yeterli hava akışı sağlanacaktır.

Geri