Amazon hesabı bloklar diye 3 seri sipariş verip kaldım ben. Sağı solu belli olmuyor bunların.Her siparişte 2 parça veriliyor 5 sefer aldım 40 paket mama gelicek umarım iptal olmaz. Konu için teşekkürler
Biri avantajlı paket olduğu için daha ucuza geliyor.Şimdi bu ürünü alınca 48 adetten tanesi 22,5 yapıyor.Gourmet Gold Parça Etli Sığır Etli Yaş Kedi Maması (24 x 85 gr) : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleri
Gourmet Gold Parça Etli Sığır Etli Yaş Kedi Maması (24 x 85 gr) : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleriwww.amazon.com.tr
Bu üründen alınca 16 adetten tanesi 18,40 yapıyor.Gourmet Gold Parça Sığır Etli Yaş Kedi Maması Multipack 85 gr.(8 Al 6 Öde) : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleri
Gourmet Gold Parça Sığır Etli Yaş Kedi Maması Multipack 85 gr.(8 Al 6 Öde) : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleriwww.amazon.com.tr
Acaba ürünler farklı mı yoksa bir gariplik mi var?
Avantajın da avantajı yaniBiri avantajlı paket olduğu için daha ucuza geliyor.
Aynen öyle yapıyorlar. Tek tek sipariş vermekle uğraşmadım, çünkü prime aboneliğim yok. Bu şekilde bir de kargo çıkacak ya da en iyi ihtimalle prime almam gerekir diye vazgeçtim.2 al 1 öde aldığımız ürünü tekrar kampanyalı şekilde satın alabiliyoruz. Tek seferde izin verip hepsini %50 indirim yapsalardı keşke. 10 tane ayrı sipariş oluşturtuyorlar... Bu arada 300 gr kuru mamalar da indirimli, 2 tanesi 99₺'ye geliyor baya iyi fiyat.
Whiskas Tavuklu Adult Kedi Maması 300 Gr : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleri
Whiskas Tavuklu Adult Kedi Maması 300 Gr : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleriwww.amazon.com.trWhiskas Sığır Etli/Havuçlu Kedi Maması 300 G : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleri
Whiskas Sığır Etli/Havuçlu Kedi Maması 300 G : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleriwww.amazon.com.trWhiskas Tavuklu Adult Kedi Maması 300 Gr : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleri
Whiskas Tavuklu Adult Kedi Maması 300 Gr : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleriwww.amazon.com.tr
alıp okulda kedilere vereceğim eyvallah hocamToplam 8 Paket mama 99 TL oluyor
Whiskas Pouch Balık Favorileri Yetişkin Kedi Konservesi 85gr 4'lü : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleri
Whiskas Pouch Balık Favorileri Yetişkin Kedi Konservesi 85gr 4'lü : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleriwww.amazon.com.tr
Whiskas, Pedigree, Dreamies 2 al 1 öde mevcut
Alıntıyı görüntüle