Yeni Aldığım Monitörde Sorun Var Ne Yapayim

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,876
Niye hiçbir işim rast gitmiyor ulan anlayamiyorum kafayı yicem ya. Cumartesi sanırım sıcak fırsatlarda samsung odyssey g5 monitör paylaşıldı aldım ben bugün geldi elime ulaştı. Kutusu sapasağlam tertemiz. Monitörü çıkardım ayaklarını taktim adaptörü taktim açtım ekranda sinyal yok yazısı vardı daha hdmi kablosunu baglamadim. Monitörün kasasında bir açıklık var ciddi bir açıklık. Bu rutin benim şansım olduğu için birsey olmaz böyle kullanirim dedim tam hdmi kablosunu baglayacam ekranı verecem monitör kapandı daha da açılmıyor ışığı bile yanmıyor ne yapacam bilmiyorum. Hiç zamanım yok çok yoğunum iadeyle falan ugrasamam hatta şuan odadaki açtığım kutuyu straforu bile toplayamam.

Ekler

• 1000228571.webp
    1000228571.webp
    226.8 KB · Hit: 40
  • 1000228572.webp
    1000228572.webp
    159.8 KB · Hit: 42
Hdmi kablosunu sökünce çalıştı ama monitörün alttaki ışığı yanmıyor. Şiddetle iade önereceksiniz ama ben kendimi tanıyorum bundan sonra ne gelirse gelsin daha düzgünü gelmeyecek zamanında cami duvarına falan mı işedim ne yaptıysam herseyim sorunlu

Niye hiçbir işim rast gitmiyor ulan anlayamiyorum kafayı yicem ya. Cumartesi sanırım sıcak fırsatlarda samsung odyssey g5 monitör paylaşıldı aldım ben bugün geldi elime ulaştı. Kutusu sapasağlam tertemiz. Monitörü çıkardım ayaklarını taktim adaptörü taktim açtım ekranda sinyal yok yazısı vardı daha hdmi kablosunu baglamadim. Monitörün kasasında bir açıklık var ciddi bir açıklık. Bu rutin benim şansım olduğu için birsey olmaz böyle kullanirim dedim tam hdmi kablosunu baglayacam ekranı verecem monitör kapandı daha da açılmıyor ışığı bile yanmıyor ne yapacam bilmiyorum. Hiç zamanım yok çok yoğunum iadeyle falan ugrasamam hatta şuan odadaki açtığım kutuyu straforu bile toplayamam.
İade et

plastik klips oturmamış gibi duruyor elinde oturtamadınmı ? eğer ucuza aldıysan sorun etme ama normal fiyatsa iade edersin tabi

plastik klips oturmamış gibi duruyor elinde oturtamadınmı ? eğer ucuza aldıysan sorun etme ama normal fiyatsa iade edersin tabi
7k ya aldım valla suanda 9k civarında geziyor. Oturtayim mi klipsleri

nick-konu uyumu olmuş.

Bence hiç müdahele etmeden direk iade etmeye çalış. zamanının olmadığını belirtmişsin ama vakit bulup direk iade oluştur.

nick-konu uyumu olmuş.

Bence hiç müdahele etmeden direk iade etmeye çalış. zamanının olmadığını belirtmişsin ama vakit bulup direk iade oluştur.
Valla inanki son nefesimi vermek üzere gibi bir haldeyim ahtapot gibi her yere yetişmeye çalışıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elimdeki hdmi kablosu yetersiz nasıl bir hdmi kablosu almaliyim bilen var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,408
Üyeler
204,706
Son üye
njkkjknkn
Geri