chainfoot
80+
- Reaksiyon skoru
- 116
Hocam yani alayim mi almayayım mı anlamadımhangisi en fp ise
Hocam yani alayim mi almayayım mı anlamadımhangisi en fp ise
Mesaj attım, kupon vereceklermiş fakat premium üye olursan kupon aktif olur dedi müşteri hizmetlerimüşteri hizmetlerine yaz aradaki farkı kupon olarak veriyor hb de
aynısı banada dediler bence göz korkutması her türlü kupon aktif olacak ama ayaküstü pre açtırtmaya çalışıyorlar ben tg den 50tl 2 aylık aldım yinedeMesaj attım, kupon vereceklermiş fakat premium üye olursan kupon aktif olur dedi müşteri hizmetleri
panel bilgisine nereden ulaştınız hocam? almayı düşünüyorum, şu an tekrardan indnirime girmiş ama. Bütcem vaar 5 6 ya da çıkabilirim. 1080p monitör alacağım.paneli de kaliteli tek eksiği yükseklik ayarı
ekran görüntüsü atamıyorum hepsiburada yorumlarında panel modelini yazanlar var "Monitörün panel modeli SG2451B03-3. Aynı paneli kullanan bir diğer monitör MSI G255"panel bilgisine nereden ulaştınız hocam? almayı düşünüyorum, şu an tekrardan indnirime girmiş ama. Bütcem vaar 5 6 ya da çıkabilirim. 1080p monitör alacağım.
tier listte yeri nedir hocam?ekran görüntüsü atamıyorum hepsiburada yorumlarında panel modelini yazanlar var "Monitörün panel modeli SG2451B03-3. Aynı paneli kullanan bir diğer monitör MSI G255"
ptt den sakız bile alınmaz hacım