Hazır Sistem Tavsiyesi

Yağız08

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
Şimdi arkadaşlar merhaba bu benim forumda 2 konu açmam olucak çok anlamadığımdam buraları sizlere soruyorum . Benim elimde eskiden kalan bir sistem vardı . ben bunu ya satmayı yada güncellemeyi düşünüyordum ancak ben elverişli ve mantıklı olması için tekrar yazmak istedim . Acaba sistemi yenilemek yerine gidip sıfır sistem almak mantıklı mı elimdeki sistem şöyle
Kasa : VENTO VG10F
Güç Kaynağı : 650 Watt FSP 80 PLUS BRONZE
Ekran Kartı : MSİ 3060 Tİ 8 GB GDDR6X Ventus 3x
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor (3.50 GHz)
RAM : GSKİLLS 8X2 3600MHZ
ANAKART : B450M PRO-VDH MAX MSİ
KULE SOĞUTUCU : Rampage C50
DEPOLAMA : Kingston SNV2S1000G 1TB M2 SSD

Şimdi genelde işlemci odaklı oyun oynuyorum cs2 valo vb. gibi tabii ki arada işte gta5 rdr2 gibi takılıyoprum ama ana odağım cs valo gibi . Şimdi en mantıklı ve düşük bütçeye böyle cs de valo valan düşük ayarda 400 500 fps aldırabilcek yada şöyle izah edeyim beni 5 yıl falan götürebilcek bir şeyler arıyorum . Normal şartlarda bir yıl bekleyip 5070 sistem almayı bekliyordum ancak ben bekledikce 70 k almayı hesapladığım sistemin daha kötü hali 100k üstüne çıktı .
Bütün pc gurmelerini herkesi buraya beklşiyorum sakınmayın yorumunuzu söyleyin bana ona göre hareket edeceğim teşşekür ederim

Bütçeye 60 k dedim mümkünse geçmesin temsilidr o ben o fiyata ne alınır bilmiyorum yardımcı olursanız mutlu olurum

ben olsam değiştirmem yükseltmem sistemi

Kanka sistemin yeterli bi sistem neden yükseltmek istiyorsun ki zaten her oyunu oynatıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha illah değişeceğim diyorsan sat baştan sistem alda bu sistem seni bir kaç yıl daha götürür oyunları kasmadan oynarsın

Geri