Kendi yeni f75 ini yapmaya ne dersin?F75 kullanıcısıyım ama perti çıktı bunu aratmicak sağda solda internet sitelerinde güzel sesli %75li ne alabilirim 2k bandını çok geçmese tatlı olur
Kendi yeni f75 ini yapm
nasıl yaniKendi yeni f75 ini yapmaya ne dersin?![]()
hocam bende mavi switch eskiden kalma bi klavye var everest parleydi sanirim o sadece eskidigi icin tus fonksiyonlari bazilari sert basinca calisiyo onada icini acip yapabilcegim birsey varmişurada nasıl açılıp tape mode uygulayacağın var.
Pcbyi izopropil yada pcb speyi ile temizliyorsun
Aula switchlerine bakıp en beğendiğini satın alıyorsun
e bu kadar uğraştık bide keycaps yapıştır tamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu benim klavyem.![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Bu da son hali
![]()
Bu modlama maalesef yurtdışı alışverişine gelen sınırlar falan, sıfır bir klavye almaktan pahalıya denk geliyor. O klavyeye de para yaksanız da modlama yapacak bir alanı yoktur büyük ihtimalle. Ayrıca dediğim gibi değmez. Hatta baktım fiyatı ₺900 civarı, siz şu modlama eşyalarının bir parçasına büyük ihtimalle bundan daha çok para verirsiniz.hocam bende mavi switch eskiden kalma bi klavye var everest parleydi sanirim o sadece eskidigi icin tus fonksiyonlari bazilari sert basinca calisiyo onada icini acip yapabilcegim birsey varmi
Değil abine kullanacağını biliyorsanBu modlama maalesef yurtdışı alışverişine gelen sınırlar falan, sıfır bir klavye almaktan pahalıya denk geliyor. O klavyeye de para yaksanız da modlama yapacak bir alanı yoktur büyük ihtimalle. Ayrıca dediğim gibi değmez. Hatta baktım fiyatı ₺900 civarı, siz şu modlama eşyalarının bir parçasına büyük ihtimalle bundan daha çok para verirsiniz.
Uğraşı dışarıdan keyifli gözüküyor, ama maliyetli maalesef.
Bu modlama maalesef yurtdışı alışverişine gelen sınırlar falan, sıfır bir klavye almaktan pahalıya denk geliyor. O klavyeye de para yaksanız da modlama yapacak bir alanı yoktur büyük ihtimalle. Ayrıca dediğim gibi değmez. Hatta baktım fiyatı ₺900 civarı, siz şu modlama eşyalarının bir parçasına büyük ihtimalle bundan daha çok para verirsiniz.
Uğraşı dışarıdan keyifli gözüküyor, ama maliyetli maalesef.
Eski switch'lerde fiziksel hasarlanma daha yüksek oranda oluyor. Denemek istersen bütün tuş başlıklarını söküp az yağ PCB spreyi ile dene böylece sürtünmeyi de azaltırsın. En son 150 200 liraydı pcb solüsyonlarıhocam bende mavi switch eskiden kalma bi klavye var everest parleydi sanirim o sadece eskidigi icin tus fonksiyonlari bazilari sert basinca calisiyo onada icini acip yapabilcegim birsey varmi