Dostlar Sizce RTX 5060 Ddr4 Sistem Alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
beyler aynı pcden arkadaşım aldı iki haftadır kullanıyor. ama ddr4e karşı nefret var resmen forumlarda :)) beni sıkıntıya sokar mı maks oynayacağım oyunlar valo cs gta.

beyler aynı pcden arkadaşım aldı iki haftadır kullanıyor. ama ddr4e karşı nefret var resmen forumlarda :)) beni sıkıntıya sokar mı maks oynayacağım oyunlar valo cs gta.
alınmaz knk istanbuldaysan 2.el bak eğer değilsen bütçeni max söyle

Ddr4 sistem alacaksan 2. El bakmanı tavsiye ederim ddr4 sistem kaynıyor güzel birşeyler bulursun

acelen yoksa kasım indirimler,ni bekle şuan bu fiyatlara ddr5 bişey kalmamış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en az 15k zarar var aldığında direk
kasımda alıcam hocam

acelen yoksa kasım indirimler,ni bekle şuan bu fiyatlara ddr5 bişey kalmamış

en az 15k zarar var aldığında direk
15k dışında yani sistemsel olarak bi sıkıntı çıkartmaz değil mi hocam

sıfırlarını neden önermiyorsun hocam çok mu büyük zararı var?
Bütçen kısıtlı 500gb SSD li 16 GB ramli sistem almak yerine 2. Elden 1 TB lık belki 32 GB lık sistem kapatabilirsin hatta belki ekran kartı daha iyi olur AMD 7000 serisinden veya Nvidia 4000 serisinden bişi eski nesil olur ama daha güçlü olur ddr4 alacaksan üzmez seni 2. El

Bütçen kısıtlı 500gb SSD li 16 GB ramli sistem almak yerine 2. Elden 1 TB lık belki 32 GB lık sistem kapatabilirsin hatta belki ekran kartı daha iyi olur AMD 7000 serisinden veya Nvidia 4000 serisinden bişi eski nesil olur ama daha güçlü olur ddr4 alacaksan üzmez seni 2. El
hocam doğru diyosun ama iç anadolunun göbeğinde yaşadığım şehirde ne pcden anlayan ne pc oynayan adam var letgoda sahibindende falan baktım saçma sapan ilanlar var birde bizim memleketin adamına güven olmaz aga. güvenemiyorum şimdi ben bu sistemi alsam maddi olarak zarar yerine performansta bi sorun yaşar mıyım beni üzer mi

çıkarmazda knk o fiyata haketmiyo kasımı bekle o yüzden
kasımda bu sistem düşer inşallah kasım sonu yapışıcam aga.

hocam doğru diyosun ama iç anadolunun göbeğinde yaşadığım şehirde ne pcden anlayan ne pc oynayan adam var letgoda sahibindende falan baktım saçma sapan ilanlar var birde bizim memleketin adamına güven olmaz aga. güvenemiyorum şimdi ben bu sistemi alsam maddi olarak zarar yerine performansta bi sorun yaşar mıyım beni üzer mi

kasımda bu sistem düşer inşallah kasım sonu yapışıcam aga.
Ankara'dan bak anakrada güzel ilanlar oluyor

valla hocam ankaraya yakacağım mazot parasını pcye eklerim ama yardımınız için çok sağolun iyi forumlar.
Tam olarak neredesin ki ben hızlı trenle Ankara'dan parça alıp aynı Ankara'yı gezip bir Aspava anıtkabir fln yapıp aynı günün akşamı geri dönmüştüm sende o tarz bişi yspabilirsin

Geri