Bu Arabayı Almak İstiyorum

Torpido da herhangi bir şişlik durumu olmadı ben de, araç 210.000 km de, kronik olduğunu sanmam. Elektronik konusu tamamen abartma geliyor bana, şöyle açıklayayım; c5 dönemine göre çok ileri seviye bir araç, araçın özellikle beyin ve kontrol sistemi çok ayrıntılı. Elektronik sıkıntıların çoğu da araçta genelde sigortalar da oluyor. Çözümü kolay şeyler. Bazı c5 lerde elektronik beyin arızalandığını duydum ama genel sebebi bakımsızlık, kontrol etmeme kaynaklı. Araç zaten en ufak hava basınç hatasında bile uyarı veriyor ve kontrol istiyor. Düzgün bir şekilde bakılırsa sıkıntı çıkacağını sanmam. Ki citroen-pequet tamircileri sadece bir makina takıp soeunu hemen buluyorlar, ustanın bulamadığı sorun demek kötü ustanın elindesin demektir. Ben 4 senedir sadece tekerlek arkasında bulunan esp sensörleri kirlenince esp uyarısı vermesi dışında bir sorunla karşılaşmadım, o da kendim biraz su tutup temizleyince düzeliyor. Bakımlarını düzenli yaparım, mazotu kaliteli alırım ve bazen uzun yol yaparım, bu şekilde sıkıntısız kullandım. Zaten 1.6 hdi motor dünyada çokca kulanılan bir motor. Sorunu yok, bakımı ucuz.
Torpido da şöyle bir şişlik var moralimi bozuyor. Bu araba zaten kolay kolay bulunmuyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam tek depo yetmiyor ki
Yakıtı hallederim ya o kolay yeter ki araba olsun

Torpido da şöyle bir şişlik var moralimi bozuyor. Bu araba zaten kolay kolay bulunmuyor.

orasi öyleyse gerisini dusunme icine sineni al bence

Neden olduğuna baktırmak lazım, daha önce airbag açmış olabilir, veya işlemli olabilir. Sıkıntı durum. Konuşup bi sormak en iyisi. Ama eğer bulunduğun bölgede temizini bulamazsan illa da c5 almana gerek yok bence. 508 de bakabilirsin, kasa motor aynı, dizaynı farklı. Yine opel Insignia da bulabilirsin d segmenti geniş araç istiyorsan.

Geri