- Bütçe
- 60000
60K civarına bir pc dizmeyi planlıyorum, hazır sistem mi almalıyım yoksa tek tek mi toplamalıyım ? Hangisi daha avantajlı olur ve 7500f-5060 kombosu için bunu buldum. Önerilerinizi bekliyorum
hazır sistem daha kolay uğraşsız oluyo ama parçalar da kötü be tek tek toplasan belki daha güzel parçalar denk getirirsin kasımada pek bişe kalmadı indirim kovalarsın60K civarına bir pc dizmeyi planlıyorum, hazır sistem mi almalıyım yoksa tek tek mi toplamalıyım ? Hangisi daha avantajlı olur ve 7500f-5060 kombosu için bunu buldum. Önerilerinizi bekliyorum
Uğraş kısmı dert değil toplama işini hallederim ama daha avantajlı olmayacaksa anlamsız oluyor tabii, başka hazır sistem öneriniz var mı? @İsimbulamajim sizin tavsiyeniz var mıydı hocamhazır sistem daha kolay uğraşsız oluyo ama parçalar da kötü be tek tek toplasan belki daha güzel parçalar denk getirirsin kasımada pek bişe kalmadı indirim kovalarsın
valla hocam bakmak lazım itopya ve incehesaba bak derim diğer firmalar bi süredir elle tutulur bişe sunmadı genelde incehesap avantajlı sistem sunuyo. ama ben tek tek toplamanı öneririmç 5060 dan 5060ti a geçmezsin belki ama daha kaliteli parçalar alırsın en azındanUğraş kısmı dert değil toplama işini hallederim ama daha avantajlı olmayacaksa anlamsız oluyor tabii, başka hazır sistem öneriniz var mı? @İsimbulamajim sizin tavsiyeniz var mıydı hocam