❌İndirim Bitti! Philips Ep5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi 14997 TL

ben klima aldım ama ipatl ettiler thh başvurdum öyle kabul ettiler ama daha elime ulaşmadı yeni oldu olay. 15k az değil thh başvurulur en kötü ama bunun için değer mi bilmiyorum bilgim yok hiç kahve makinaları ile ilgili.
10k lık samsung bataryadan aldım 100 TL'ye gonderdıler 6klık supurgeyi 2k ya aldım onuda gonderdıler şans birazda galıba

Yağlanması gerekmiyor mu yani ? Her makinede olduğu gibi bu makineninde kullanım senaryosuna göre bakıma ihtiyacı var yağ,filtre,kireç çözücü vs.
6 aydır yağlamıyorum, nereye kadar gider bilmiyorum makine 3.5 yıllık. Kirecini beyaz sirke ile temizliyorum. İçindeki kahve yağını vs içinde rossman da satılan 100-120 arası bi çözelti var 6 ayda bir onu kullanıyorum.

philips'in tüm demleme üniteleri maalesef aynı. 2210 serisinde ünite ile en pahalı serisindeki ünite aynı olunca vasat bir espresso yapıyor. Saçmalık mı? Saçmalık. Ama menüsü var göstermelik bir sürü içeçeceği var diye iyi pazarlama ile gidiyor.

Şu an fiyatına göre alınabilecek en iyi makine delonghi magnafica plus'tır (şu an n11'de 29 bin lira). 60-70 bin liralık otomatik makinelerden aşağı kalır yanı yok. Üstelik tek demlemede 18 grama kadar çıkabiliyor.

Philips 11-13 gramlık demleme ünitesi ise maalesef vasatın üstüne çıkamıyor. En yeni serisinde (8000 serisi) bu durum bir tık daha iyi, modlanmış eski ünite. Ama hala olması gereken gram yok, krema yok, lezzet yok maalesef.

philips'in tüm demleme üniteleri maalesef aynı. 2210 serisinde ünite ile en pahalı serisindeki ünite aynı olunca vasat bir espresso yapıyor. Saçmalık mı? Saçmalık. Ama menüsü var göstermelik bir sürü içeçeceği var diye iyi pazarlama ile gidiyor.

Şu an fiyatına göre alınabilecek en iyi makine delonghi magnafica plus'tır (şu an n11'de 29 bin lira). 60-70 bin liralık otomatik makinelerden aşağı kalır yanı yok. Üstelik tek demlemede 18 grama kadar çıkabiliyor.

Philips 11-13 gramlık demleme ünitesi ise maalesef vasatın üstüne çıkamıyor. En yeni serisinde (8000 serisi) bu durum bir tık daha iyi, modlanmış eski ünite. Ama hala olması gereken gram yok, krema yok, lezzet yok maalesef.
3 yıldır delonghi magnifica evo kullanıyorum sıfır sıkıntı. philips gibi 50 tane içecek yapmıyor ama yağlamaya veya temizlemeye gerek duyulmuyor :) canavar gibi makine alacaklar muhakkak delonghi alsın

15 bin liralık ürünle 30 bin liralık ürünü de karşılaştırmayın bir zahmet...

Arkadaşlar dün satın aldım bugün elime ulaştı. Ama ne yazıkki kutu açılmış ürün geldi. Malzemeleri eksik olmadığından ve kullanılmamış olduğundan ürün dursun dedim. Fakat aklıma takılan bir şey oldu; normalde kutu açılış videolarında güç kablosu çıkarılabilir pc kablosu gibi ayrı bir parça ama bana gelen cihazın güç kablosu sabit. Sizlere gelenlerde böyle problemler yaşadınızmı acaba?

15 bin liralık ürünle 30 bin liralık ürünü de karşılaştırmayın bir zahmet...
hocam burada satılan ürünle şunun arasındaki hiçbir fark yok

https://www.akakce.com/espresso-mak...-ep3347-90-tam-otomatik-fiyati,501787064.html

zaten ederine satılıyor demek istedim. Cafcafa kanmamak lazım diye yazdık.

Buraya girip belki seçenek arayan biri olur diye yazdık.

15 bin liraya da satılıyor yani bu ürün pratikte. Onu anlatmaya çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,697
Üyeler
204,229
Son üye
FearsStaying
Geri