Max 60k Sisatem Önerisi Varmı?

Hyrest

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar max olacak şekilde 60k fiyatlarında sistem bakıyorum bildiğiniz indirimde olan varmı

Dayı 80-90 nın yoksa 0 alınmaz 2. El bak neleri test etmen lazım nelere dikkat etmen lazım bak birton malzemeyi alabilirsin 2. Elden öyle almaya çalış

Tamam nelere bakicam 2. El alirkende
Hocam AMD 7000 serisi ekran kartları hem mining kartı olmuyor hemde nvidadan daha ucuza geliyor Ankara veya İstanbuldaysan ucuza bulabilirsin sonrasında ddr4 sistem mi ddr5 sistem mi kurmayı planlıyorsun ona göre sana cevap vereyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de üstadım sen 1440p mi 4k mı yoksa 1080p monitör kullanmayı planlıyorsun onu söylesene bi

Bana mesela ekran kartı için bütçeni ve hangi ilde yaşadığını veya neredeye gidebileceğini söylersen bi bakabilirim

Son düzenleme:
Mesela bütçene göre değişir ama benim sana önerim 7700xt 7800xt veya bütçen hiç yoksa 7700 fln bakabilirsin ama sakın 6000 ne gitme nvdia almanı da tavsiye etmem gereksiz pahalı 2. Eli

Buradan yaz ddr4 sistem mi dizmek istiyorsun DDR 5 mi ddr5 dizecek bütçen var ama biraz fiyattan kısmak istiyorsan ddr4 de dizebiliriz

Merhaba hocam ben de pc almayı düşünüyorum ilk defa bu konuda bilgim yok yardımcı olma şansınız var mı ? attığım görseldeki sistem için ne diyorsunuz 65k fiyat bandında

Ekler

• IMG_4263.webp
    IMG_4263.webp
    50.6 KB · Hit: 35
Merhaba hocam ben de pc almayı düşünüyorum ilk defa bu konuda bilgim yok yardımcı olma şansınız var mı ? attığım görseldeki sistem için ne diyorsunuz 65k fiyat bandında
Hocam fiyatlar daha da artacak gibi paran varsa alabilirsin ama 65 e kötü sistem gibi gözükmüyor ama daha iyisini alabilirsin gibime geliyor en azından 9070(XT) li veya AMD Radeon 7900(XTXolabilir) güzel fiyata bulunabilir bence hocam ama üst seviyedeki modellerin piyasayasını ben tam bilmiyorum o paralarımız olmadığında çok araştırmadık😃

Geri