Bunlar nası fiyatlar ben benimkini 100e veririm bu piyasada o zamanNet alınır
Ben
Asus rog strix b860-g
16 gb xpg 5600 mhz ram
Ultra 225f işlemci
Asus a21 plus kasa
Msi mag 750 power
GAİNWARD RTX 5070 12 gb ekran kartı
1 tb sıfır gen 3 m2 ssd
Msi mag l240 coreliquid sıvı soğutucu
65e verdim.
Fena gozukmedi de aktif 2. El piyasasına hakim birine sormak lazım.siz ne diyorsunuz hocam alınır mı attığım
Acil satmıştım. 2. El berbat. Kim kimi düdükler ise.Bunlar nası fiyatlar ben benimkini 100e veririm bu piyasada o zaman
65 E ben arkadaşa ekran kartı hariç tüm parçalar sıfır sistem dizdim agaMerhabalar ilk pcm olacak bu konuda bilgim yok ondan yardım istiyorum sizden attığım pc alınır mı 65kya ?
fiyat iyi ama zaten ekran kartı 55k dan başlıyor almayı düşünürsen sistemi iyi test et veya ettir içini iyi inceleMerhabalar ilk pcm olacak bu konuda bilgim yok ondan yardım istiyorum sizden attığım pc alınır mı 65kya ?
iyi tokatlamış maşallahBunlar nası fiyatlar ben benimkini 100e veririm bu piyasada o zaman
55k dan başlıyor nasıl mantık dostum yafiyat iyi ama zaten ekran kartı 55k dan başlıyor almayı düşünürsen sistemi iyi test et veya ettir içini iyi incele
55k dan başlıyor nasıl mantık dostum yaöyle bir ikinci el sıfır fiyat yok saçmalanmış şişme fiyatlar ilana koysan satamazsın şuan alacaksan 5070 eagle oc white sff veriyim 28 29a al git
satarsın 45k ya
ayyyyy çok havalısın canım yaaa ''işine bak'' dedin ya kahroldum ya tüh lan valla ah bee ikinci elini vercem 28 e 1 sene garantili sıfırı 55 60k diyon ya tamam işte satayım sana sıfırı 50 60 sa satarsın sen 40 45k ya 10 15k altına vercen çok biliyon ya senAlıntıyı görüntüle
aynen dostum sıfır 5070 28-29a verceksen alırımboş boş konuşma tartışmak istemiyorum işine bak
70 75k ya zt adamlar hazır sistem satıyor 5070 liAlıntıyı görüntüle
aynen dostum sıfır 5070 28-29a verceksen alırımboş boş konuşma tartışmak istemiyorum işine bak
bilgisayar mühendisi konuşuyor he cnm ondan aynenayyyyy çok havalısın canım yaaa ''işine bak'' dedin ya kahroldum ya tüh lan valla ah bee ikinci elini vercem 28 e 1 sene garantili sıfırı 55 60k diyon ya tamam işte satayım sana sıfırı 50 60 sa satarsın sen 40 45k ya 10 15k altına vercen çok biliyon ya sen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
70 75k ya zt adamlar hazır sistem satıyor 5070 lineyin tatavasını hesabını yapıyon