Baktimda doğru düzgün bişey bulamadım hem bide güvenilir olmasını istiyorum parama değsin istiyorumViewSonic VA24E2-H'a bakabilirsin. 144hz gayet okay 2. monitör için. Bütçeyi azda olsa aşamam diyorsan James Donkeylere bakabilirsin, sadece DC falan için kullanacaksan.
Malesef ya İstanbul’da değilim VA panel olunca noluyorIstanbuldaysan 2. el 165hz IPS panel Gamebooster monitörüm var, 2k monitöre geçtiğim için satıcam hiçbir sorunu yok. 2.5k ya bırakabilirim en son. Ama sıfır istiyorsan VA panel almamanı öneririm, ben ikinci ekranda çok video izleyen biriyim, renkler cidden çok fark ettiriyor, bir de ikinci ekran biraz daha uzakta olduğu için VA panel cidden çok üzüyor.
VA panelin teknolojisi gereği sağdan ve soldan bakınca kontrast bozulur ve renk değişebilirBaktimda doğru düzgün bişey bulamadım hem bide güvenilir olmasını istiyorum parama değsin istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Malesef ya İstanbul’da değilim VA panel olunca noluyor
Ben normal ya öyle video izlemek için değil ikinci bi ekran olsun diye yaniVA panelin teknolojisi gereği sağdan ve soldan bakınca kontrast bozulur ve renk değişebilir
Yani senin için dedim, aşırı bi fiyat farkları yokBen normal ya öyle video izlemek için değil ikinci bi ekran olsun diye yani
Ben bulamadım doğru düzgün yardımcı olabilir misinYani senin için dedim, aşırı bi fiyat farkları yok
Tamamdir eyvallahUcuz bir şey istiyorsan Fazeon X24F182S alabilirsin, hem IPS panel hem 180Hz, 3.5k bandında olması lazım, kaliteli bir marka değil ama bence işini görür