Yardım Bütçem10 Bin TL Civarı Hangi Monitörü Almalıyım?

uzun süre kullanırım bundan anca olede geçilir onda da yanma sorununda çekiniyorum. tek sorunum bundan önce msi mag 401qr kullanıyodum 40" den 27" e düşünce alışamadım keşke 32" alsaydım belki yan monitörlerden birini laptop setup ına taşır 32" olanı ana monitör yaparım ilerde ama şuan 27" tcl ve 24" 2 tane msi pro serisi kullanıyorum saçma duracak 32", 27", 24" bakalım şimdilik memnunum para da bitti skhdbjksdbfj
Nerede yaşıyorsun hocam

Bir kaç güne prime day başlayacak sanırım 7sinden sonra sonra sonbahar indirimleri geliyor acelen yoksa biraz daha bekle monitörler ram ve ekran kartı gibi zamlanmıyor nede olsa yazdığın modellerin panel kaliteleri hemen hemen aynı renk parlaklık farkları vardır az derece sadece kolay iade edebileceğin satıcılardan monitör al maalesef hangi marka olursa olsun sorun çıkma şansı çok bizim ülkeye mi özel geneli mi böyle bilmiyorum

Her olmaz o zaman alabilirim belki diyecektim
valla zaten şuan 32" e geçecek bütçem yok. 40" olan msi ı da sattım samsung smart m7 aldım ps5 ve apple tv için şimdilik elimdekilerle devam. bide 32" olan 23.500tl nerdeyse 2 tane 27" fiyatına

Bir kaç güne prime day başlayacak sanırım 7sinden sonra sonra sonbahar indirimleri geliyor acelen yoksa biraz daha bekle monitörler ram ve ekran kartı gibi zamlanmıyor nede olsa yazdığın modellerin panel kaliteleri hemen hemen aynı renk parlaklık farkları vardır az derece sadece kolay iade edebileceğin satıcılardan monitör al maalesef hangi marka olursa olsun sorun çıkma şansı çok bizim ülkeye mi özel geneli mi böyle bilmiyorum
hmm öyle mi diyorsun, belki beklersem benzer fiyata biraz daha premium ürünlere geçebilirim; bakalım belki de öyle yaparım.

açıkçası yorumlardan sonra kafamda AOC Q27G4ZR vardı. hem pivot olması hem incelemelerinin biraz daha içime sinmesi nedeniyle bunu beğenmiştim ama amazon'da satıcısı çok düşük puanlı, bi güvenemedim...

Son düzenleme:
hocam dediğin gibi hem 180 hz olması hem bütçeyi biraz aşmasından hem de amazon'da bulunmamasından dolayı bunu eledim gibi... yine de sağ olasın, başka önerilerin varsa buyur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam amazon'da 12k'ya bi ilan var ama, attığım AOC modelinde pivot bulunmaması konusunda doğru diyorsun; ileride monitör standı vs. düşünürsem iyi olur fakat bilemedim sadece pivot ve 1ms/0.3ms farkı için 12'ye çıkmalı mıyım
Kagit uzerindeki ozellikleri pek anlamasamda hocam pivot olup olmamasi onemli degil ise fiyati uygun olani almaniz daha mantikli zaten uzerinde yazan 1 ms veya 0.3 ms olaylarina takilma hepsinin ortalama 3-4 ms mi ne sanirim yanlis bilmiyorsam

Geri