35-50 Bin TL Bandında Telefon Önerisi

asparagas

80+
Reaksiyon skoru
32
Merhaba. Elimde poco f5 var 3.5 4 yıla yaklaştı batarya error vermeye başladı hazır böyleyken değiştireyim dedim Honor 600 mantıklı geliyor sizce ne alınabilir? Genel olarak çok oyun oynamam kamera çok çok önemli değil iş görsün yeter. Batarya kesinlikle 1 günü çıkarmalı..

Son düzenleme:
s25 veya kamera önemliyse 60'a çıkabilirsen vivo x300, çıkamazsan honor 600 pro
kamera çok önemli değil telefon aksın bataryası 1 günü rahat çıkarsın yeterli. samsung tarafına batarya olayından çok girmek istemiyorum

Son düzenleme:
Merhaba. Elimde poco f5 var 3.5 4 yıla yaklaştı batarya error vermeye başladı hazır böyleyken değiştireyim dedim Honor 600 mantıklı geliyor sizce ne alınabilir? Genel olarak çok oyun oynamam kamera çok çok önemli değil iş görsün yeter. Batarya kesinlikle 1 günü çıkarmalı..
S25 kullanıyorum memnunum ondan öncede 15 t pro kullanıyordum o da güzel telefondu fakat elime uymadı ondan sattım

S25 kullanıyorum memnunum ondan öncede 15 t pro kullanıyordum o da güzel telefondu fakat elime uymadı ondan sattım
batarya en azından 5000 olsa başka cihaz düşünmem gibi ama batarya düşündürüyor. şu an için olmasa bile ilerde büyük sıkıntı yapar gibi geliyor

Sıfır mı 2. el mi dostum

sıfır hocam

bataryalarının yetersiz olmasıyla samsunglar a o yüzden çok yanaşamıyorum
honor 600 pro veya yukarıda arkadaşın dediği gibi vivo x300 bunlar sağlam telefonlar hem bataryası yüksek ve verimli hemde hızlı şarj mevcut sanırsam 100w

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,989
Üyeler
204,580
Son üye
Yuncc
Geri