5600x İçin Sıvı Soğutma Önerisi

Nios

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
stok fanıyla kullanıyordum çok uzun süredir fakat sıcaklığı boşta 70 dereceyi buluyor uygun fiyatlı sıvı soğutma önerisi olan var mı bütçem 2.5-3 ikinci el de alabilirim

stok fanıyla kullanıyordum çok uzun süredir fakat sıcaklığı boşta 70 dereceyi buluyor uygun fiyatlı sıvı soğutma önerisi olan var mı bütçem 2.5-3 ikinci el de alabilirim
Enermax liqmaduxlo al ama sana kule tipi 4 bakır borulu fln mx7 ile yeter

termal macun kurumuş olabilir öyle değilse soğutucunun bloğu yamuk olabilir veya temas etmiyor olabilir bende de stok fan ile yükte 100 dereceyi buluyordu 4 bakır borulu kule tipi aldım yükte 60 sıvı soğutma bu işlemci için boşa para

termal macun kurumuş olabilir öyle değilse soğutucunun bloğu yamuk olabilir veya temas etmiyor olabilir bende de stok fan ile yükte 100 dereceyi buluyordu 4 bakır borulu kule tipi aldım yükte 60 sıvı soğutma bu işlemci için boşa para
kule tiplerinin yeteceğini biliyorum ya almışken sıvı soğutma alayım sonradan upgrade atarım diye düşünüyorum

kule tiplerinin yeteceğini biliyorum ya almışken sıvı soğutma alayım sonradan upgrade atarım diye düşünüyorum
upgrade atman için ddr4 tarafında atabilecegin islemciler pahalı onun yerine ddr5 e gecmen mantıklı olur ki o da pahalı şuan ucuz yollu kapatabilirsin 500-600tl.

Ben arctic lf3 360 ile kullandım prime95 testinde 75 derece olabiliyordu, 70 derece sorun değil.

Boşta ayrıntısını görmemişim pardon.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Nios
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,586
Üyeler
204,752
Son üye
IAptonia