16 Yaş İlk Motorum Tavsiye Verirmisiniz

Mst16

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
115000
Merhaba arkadaşlar 16 yaşıma girdim a1 ehliyet alıcam babamla ortak kullanacağız motoru eğerki gerekirse oda a 1 ehliyet alacak ama bizim ilk düşüncemiz 50 den 125 motor

Htx 125 pro 100k
Newcity 50 (125) 110 k
Newlight 50 (125) 76 k
125 yazanların hem düz 50 si hem 125 i var

Hangisini önerirsiniz yada farklı bir şey mi şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar 16 yaşıma girdim a1 ehliyet alıcam babamla ortak kullanacağız motoru eğerki gerekirse oda a 1 ehliyet alacak ama bizim ilk düşüncemiz 50 den 125 motor

Htx 125 pro 100k
Newcity 50 (125) 110 k
Newlight 50 (125) 76 k
125 yazanların hem düz 50 si hem 125 i var

Hangisini önerirsiniz yada farklı bir şey mi şimdiden teşekkür ederim
Alıcakdan max min 125 al ztn 50 ile otoyol fln yasak tünellerde yasak

Küçük bir şehirde yaşıyorum şehirler arası otoyol kullanımı olmayacak günlük 10-15 km yapacak maximum ilerde satıp üst modele geçebileceğim kolay satılan bir model olsa daha da iyi olur
Alıcakdan max min 125 al ztn 50 ile otoyol fln yasak tünellerde yasak

Küçük bir şehirde yaşıyorum şehirler arası otoyol kullanımı olmayacak günlük 10-15 km yapacak maximum ilerde satıp üst modele geçebileceğim kolay satılan bir model olsa daha da iyi olur
Tm yinede minumum maximum olarak 125cc almanı öneriyorum model olarak bilgili değilim

Güncel piyasasını bilmiyorum bütçen varsa 250NK güzel olur.

arora max 125 veya diğer modelleri tercih etmen senin için mantıklı olacaktır. al satı kolay sahibinden fiyatlarına aldanma bayilerin aradıktan sonra farklı fiyat çekiyolar göz önünde olmak için

125 cc olması gerekiyor en fazla a1 ehliyet var dediğiniz model 250 lik galiba

dediğin mantıklı ilk motorum 250SR dı ama ihtiyaçlar farklı 15 km max yol yapcaklarımış düşük seviye motorla başlamaları daha iyi olur ve vitessiz özellikle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve a2 ehliyet sürüyor onu :D

arora max 125 veya diğer modelleri tercih etmen senin için mantıklı olacaktır. al satı kolay sahibinden fiyatlarına aldanma bayilerin aradıktan sonra farklı fiyat çekiyolar göz önünde olmak için
Çok pahalı geldi ya o fiyata çıkarsam pcx gelir zaten

115 varsa pcx al düşük modelde olsa al km düşük olsun satarsın

onun harici ne alırsan satarken zarar edeceksin onu bil. rks newlight vardı ben severek kullandım 3 bin km sonra pcx geçtim ,pcx satışı inanılmaz hızlı ve değer kaybın düşük.

onun harici ne alırsan satarken zarar edeceksin onu bil. rks newlight vardı ben severek kullandım 3 bin km sonra pcx geçtim ,pcx satışı inanılmaz hızlı ve değer kaybın düşük.
Hocam newlight ile ilgili böyle detaylı artıları eksileriyle ilgili yazarmsısınız kullanıcı gözünden öğrenmek isterim ve ne kadar zararına sattınız falan filan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam son attığım meseaja bakarmısınız ve yeni görenlerde cevap verirse sevinirim kötü bir mal almak istemiyorum abiler ablalar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,079
Üyeler
204,607
Son üye
bigbang75
Geri