🔥İndirim Montech Xr Kasa + Alpha Bronze 850w Atx 3.1 Psu 4.599 TL!

Bu kasanın fanlarının rgblerini kontrol edemiyorum, nzxt x870 e anakart var nzxt cam ile kontrol edemedım, iş gereği pcyi sürekli açık tutuyorum oyuzden gece baya bir gözüme takılıyor, fanların rgb pinlerini sökmek istesem kasanın arkasındaki kontrolcuye mı baglı fanlar bilen varsa aydınlatırsa sevınırım

Bu kasanın fanlarının rgblerini kontrol edemiyorum, nzxt x870 e anakart var nzxt cam ile kontrol edemedım, iş gereği pcyi sürekli açık tutuyorum oyuzden gece baya bir gözüme takılıyor, fanların rgb pinlerini sökmek istesem kasanın arkasındaki kontrolcuye mı baglı fanlar bilen varsa aydınlatırsa sevınırım
Fanlar ve rgb kablosu ayrı olur sadece rgb leri sokersen bir problem olmaz kasanın arkasında olur veya anakartta rgb girişi var orayı sokersende olur.
Biostan bunu kontrol etmek için bir yeri açman gerekiyor olabilir.
Başka rgb kontrol uygulaması dene birde

fanları anakarta kontrolcüden çıkan 3 pin kablosu ile bağladın değil mi?

ben de sipariş ettim fakat psu konusunda içime kurt düştü. 9070xt ve 9800x3d ile kullanacağım iş görür mü en azından iyi bir psu alana kadar beni götürür mü bilen hocalarım bana bir fikir verebilir mi?

Emin değilim ancak muhtemelen kontrolcünün kontrolünü anakarta vermediğin içindir . Kontrolcülerde genelde 2 pin reset tuşuna giden kablo yada ayrıca kasada rgb tuşu var ise kablosu kontrolcüye bağlanır basılı tutulur rgb ışıkları yanıp söner kontrol anakarta geçer öyle bir durum olabilir sende bir araştır istersen .

Geri